Home ΛΑΡΝΑΚΑ Με «άγνωστες» αεροπορικές πτήσεις σε Πάφο και Λάρνακα
Με «άγνωστες» αεροπορικές πτήσεις σε Πάφο και Λάρνακα

Με «άγνωστες» αεροπορικές πτήσεις σε Πάφο και Λάρνακα

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας Independent αναφέρει ότι φέτος το καλοκαίρι επιβάτες θα βρεθούν να ταξιδεύουν με «άγνωστες» αεροπορικές εταιρείες σε πτήσεις από και προς τα αεροδρόμιο Λάρνακας και Πάφου.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι British Airways θα εφαρμόσουν μια νέα πολιτική, με την οποία οι επιβάτες θα αγοράζουν τα εισιτήρια της εταιρείας αλλά θα ταξιδεύουν με διαφορετική αεροπορική.

Η μητρική εταιρεία των British Airways, η IAG, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, πλήρωσε πάνω από 50 εκατομμύρια για τις θέσεις στο αεροδρόμιο του Sussex, οι οποίες πριν ανήκαν στη Monarch, που έκλεισε τον προηγούμενο Οκτώβριο.

Όμως, οι British Airways δεν αυξήσαν ούτε τον αριθμό του στόλου τους, ούτε το προσωπικό τους, έτσι, για να ανταπεξέλθουν, θα χρησιμοποιήσουν τη μίσθωση αεροσκαφών και υπαλλήλων από άλλες εταιρείες.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμα ο εκπρόσωπος των British Airways: «Κάποιες πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τα αεροσκάφη της BA, ενώ άλλες από μισθωμένα από άλλες εταιρείες».

Από και προς τη Λάρνακα και Πάφο φαίνεται ότι θα πραγματοποιεί πτήσεις η εταιρεία Titan από το Gatwick.

Υπάλληλος της εταιρείας, πάντως, ανέφερε στην Independent ότι ήδη οι επιβάτες είναι εξοργισμένοι με αυτή την πρακτική, αφού στην ουσία θα πετάνε με αερογραμμές που δεν ξέρουν και δεν εμπιστεύονται.  Ειδικά όταν διαλέγουν τις British Airways γιατί εμπιστεύονται τους πιλότους τους.

Πάντως, αυτή η πρακτική, σύμφωνα με τα σχόλια των εταιρειών, τούς επιτρέπει να κρατάνε το κόστος των εισιτηρίων χαμηλό.

Πηγή: sigmalive.com

Send this to a friend