Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ευαγόρας Ιωάννου: Ένας Σκαλιώτης στο ελληνικό Master Chef
Ευαγόρας Ιωάννου: Ένας Σκαλιώτης στο ελληνικό Master Chef

Ευαγόρας Ιωάννου: Ένας Σκαλιώτης στο ελληνικό Master Chef

Ο 23χρονος Ευαγόρας Ιωάννου από τη Λάρνακα λατρεύει το φαγητό και την μαγειρική. Είναι τελειομανής και του αρέσουν οι προκλήσεις για αυτό άλλωστε δήλωσε συμμετοχή στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Master Chef.

Το larnankaonline  μίλησε με τον συμπολίτη μας , Ευαγόρα,ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας; Τις εμπερίες του από το παιχνίδι και τα σχέδια του για το μέλλον.

Πόσο καιρό ασχολείσαι με την μαγειρική;

Την μαγειρική την ακολούθησα αμέσως μετά το γυμνάσιο. Πήγα στην Τεχνική Σχολή Λάρνακας στον κλάδο Ξενοδοχειακά και εκεί ήταν η αρχή.

Πως αποφάσισες να λάβεις μέρος στο Master Chef;

Το Μάστερ Σεφ ήταν μια πρόκληση για εμένα. Δεν έχω λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς μαγειρικής έτσι ήταν κάτι έξω από τα νερά μου. Και είπα γιατί οχι!

Πως ήταν η εμπειρία σου στο παιχνίδι και τις θα άλλαζες αν είχες την ευκαιρία να διαγωνιστείς ξανά;

Το Μάστερ Σεφ ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία. Παρόλο που δεν πέρασα μου άρεσε πάρα πολύ. Άν υπάρξει και 3ος κύκλος θα είμαι εκεί σίγουρα. Δεν θα άλλαζα απολύτως τίποτα, έκανα ένα λάθος και έχασα. Από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι.

 

Ποια είναι η σπεσιαλιτέ σου και ποιο το αγαπημένο σου πιάτοo;

Το δυνατό μου στοιχείο είναι το junk food. Burgers, steak sandwich , club sandwich κτλ. Μου αρέσει πάρα πολύ να ψάχνομαι σε αυτό τον τομέα και να δίνω σε κάτι σχετικά “απλό” ιδιαίτερη και ξεχωριστή γεύση. Το αγαπημένο μου πιάτο είναι κάτι που φτιάχνω στο σπίτι για οικογένεια και φίλους και είναι γύρος χοιρινό.

Που εργάζεσαι τώρα;

Τώρα είμαι σεφ στο 4friends coffee&more για 2 χρόνια περίπου.

Ποια τα σχέδια σου για το μέλλον;

Δουλεύουμε με την ομάδα για να φτιάξουμε καινούργια μενού για φαγητό αλλά και για ποτό. Θέλουμε να δώσουμε μια ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο μας.

 Μαρία Πορφυρίου
 

Send this to a friend