Home ΕΞΟΔΟΣ Δροσερά και νόστιμα στου ‘Ζήνων’ την ταβέρνα
Δροσερά και νόστιμα στου ‘Ζήνων’ την ταβέρνα

Δροσερά και νόστιμα στου ‘Ζήνων’ την ταβέρνα

Πάρε θέση κάτω από το παλιό Beetle, το ποδήλατο-αντίκα και τα σκουριασμένα εργαλεία άλλων εποχών που κοσμούν το μαγαζί. Μουσική ρεμπέτικη, ζωντανή και νοσταλγική κι εσύ περνάς με την παρέα σου μπροστά απ’ τις γεμάτες με εποχιακά μεζεδάκια (αγρέλια, άγρια μανιτάρια, σαλιγκάρια) βιτρίνες και μετρώντας την όρεξή σου, επιλέγεις το λατρευτό σου μεζέ και τον στέλνεις, ανάλογα με το ψήσιμο που επιθυμείς, στη σχάρα ή το τηγάνι.

Πιάτα ημέρας για απαιτητικούς, γραμμένα έξυπνα σε κυπριακή διάλεκτο στο μαυροπίνακα, μικρά πιατάκια για επιλεκτικούς και ο full μεζές του μαγαζιού , με την τελευταία επιλογή να αποτελεί την πιο value και χορταστική επιλογή της πόλης. Με παγωμένο απ’ την κατάψυξη ποτήρι για την μπίρα τής αρεσκείας σου ή χαμηλό κρασοπότηρο για έναν από τους οίνους του μαγαζιού, “γιόρτασε” απολαμβάνοντας κυπριακή-ελληνική κουζίνα.

Το Ζήνων είναι μία υπέροχη, ποιοτική ταβέρνα με κυπριακούς και εποχικούς μεζέδες και με πινελιές από ελληνική κουζίνα που σέβεται την πελατεία του, με ανοικτή κουζίνα μέσα από την οποία μπορείτε να δείτε τι μαγειρεύουμε.

Ξεκινάει από το μεσημέρι με όσπρια, μαγειρευτά πιάτα ημέρας, καθώς και φαγητά σχάρας από το πλούσιο μενού και το βράδυ συνεχίζει προσφέροντας μοναδικά πιάτα όπως Συκώτι κοτόπουλου τσιγαρισμένο με κουμανταρία, κουνέλι λεμονάτο, σουφλέ κοτόπουλου, χαλούμι ψημένο στο νορό και φρέσκο ψωμί κατασκευή του μαγαζιού που έρχεται ζεστό στο τραπέζι.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 70 002450

 

Send this to a friend