Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποφοίτησαν από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας (2005) και τα είπαν ξανά μετά από 13 χρόνια σε ένα «κεφάτο» reunion που ξύπνησε ωραίες ιστορίες… (pics)
Αποφοίτησαν από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας (2005) και τα είπαν ξανά μετά από 13 χρόνια σε ένα «κεφάτο» reunion που ξύπνησε ωραίες ιστορίες… (pics)

Αποφοίτησαν από το Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας (2005) και τα είπαν ξανά μετά από 13 χρόνια σε ένα «κεφάτο» reunion που ξύπνησε ωραίες ιστορίες… (pics)

«Μεγαλώσαμε, πιάσαμε τα 30 αλλά δεν είναι και τόσο χάλια (γέλια). Ότι και να πούμε όμως την τελευταία χρονιά του σχολείου στο μακρινό πλέον 2005 δεν θα την ξεχάσουμε με τίποτα.  Λες και ήταν χθες… Μπήκαμε στην Ταβέρνα «Το Δειλινό» το βράδυ της Παρασκευής (12/1/2018) και κοιτάζαμε ο ένας τον άλλο. Ήμασταν έτοιμοι για μάθημα, παρά για φαγητό και γλέντι…

Μέσα σε ένα κλίμα χαράς εμείς οι απόφοιτοι μαθητές του Παγκυπρίου Λυκείου Λάρνακας το 2005 συνεφάγαμε και διασκεδάσαμε με την ψυχή μας στην ταβέρνα «Το Δειλινό» με συντροφιά τους εκλεκτούς μεζέδες της κ.Λένιας . Το γέλιο δεν σταμάτησε, ούτε και οι ωραίες, αξέχαστες ιστορίες του σχολείου με πρωταγωνιστές φυσικά τους καθηγητές.

Πέρασαν τα χρόνια αλλά ουδείς δεν ξεχνά τα μαθητικά του χρόνια και κυρίως την τελευταία χρονιά πριν μπει αντίο στο σχολείο: Εκεί γίνονται τα πιο ωραία ταξίδια και χαίρεσαι να διηγιέσαι ιστορίες, ακόμα και εάν εσύ ο ίδιος ήσουν ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Τώρα μπορεί να ντρέπεσαι για το τι έκανες, αλλά τότε ήταν άλλη φάση. Λες και δεν είχε κανένα να σε δικάσει ή να επιπλήξει… Λίγο οι καθηγητές αλλά τότε τα «ρεμάλια» δεν αντιλαμβάνονταν τίποτα.

Τα «ρεμάλια» μεγάλωσαν, σοβαρεύτηκαν αλλά δεν σταμάτησαν να χαμογελάνε. Ακόμα και η ορχήστρα στην ταβέρνα πολλές φορές σταμάτησε το τραγούδι επειδή δεν μπορούσε να συνεχίσει από το γέλιο. Εμείς θυμηθήκαμε και πάντα θα γελάμε με αυτά, τώρα αυτοί γιατί γελούσαν, φανταστείτε για το τι γινόταν δηλαδή την «μαγευτική» χρονιά του 2005.

Ωραίο πράγμα το reunion και το σημαντικότερο να είναι όλοι καλά εκεί που τους άφησες. Δόξα το Θεό είμαστε όλη η παρέα μια χαρά. Το 2005 για όλους εμάς δεν πρόκειται να σβήσει από τις μνήμες μας αλλά πλέον ούτε και η Παρασκευή 12/1/2018. Πλέον αυτό θα γίνεται μια φορά το χρόνο, επειδή η ώρα πήγε 02:00 τα ξημερώματα αλλά ακόμα δεν καλύψαμε όλη την ύλη του βιβλίου και οι τελευταίες σελίδες πάντα ήταν πιο ωραίες, θυμάστε…»

 Απόφοιτοι Παγκυπρίου Λυκείου Λάρνακας 2005

Send this to a friend