Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στο εδώλιο οι δυο για την απόπειρα φόνου εναντίον του Μιχαηλίδη – Του είχαν στήσει καρτέρι
Στο εδώλιο οι δυο για την απόπειρα φόνου εναντίον του Μιχαηλίδη – Του είχαν στήσει καρτέρι

Στο εδώλιο οι δυο για την απόπειρα φόνου εναντίον του Μιχαηλίδη – Του είχαν στήσει καρτέρι

Στις 23 Ιανουαρίου αναμένεται να απαντήσουν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, τα δύο άτομα ηλικίας 38 και 45 ετών από τη Λάρνακα, στις κατηγορίες που αφορούν διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου εναντίον του 46χρονου Νίκου Μιχαηλίδη από τη Λευκωσία, παράνομης μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου κατηγορίας Δ΄, κατοχής πυροβόλου όπλου με σκοπό επαγωγής βλάβης και παράνομης μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών, αδικήματα διαπράχθηκαν στις 9 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή Ορόκλινης.
Ο 38χρονος θεωρείται επίσης ύποπτος για υποθέσεις παράνομης προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β και παράνομης κατοχής  ελεγχόμενου φαρμάκου Τάξεως Α και Β, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 9 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή Ορόκλινης.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένο ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου να απαντήσουν οι δύο ύποπτοι στις κατηγορίες, ωστόσο ο 45χρονος ζήτησε νομική αρωγή, το Δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα του και όρισε την υπόθεση για τις 23 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν τα μεσάνυχτα της 9ης Νοεμβρίου 2017, άνδρας 46 ετών από τη Λακατάμεια, επισκέφθηκε το ΤΑΕΠ του Γ. Ν. Λεμεσού τραυματισμένος από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου στην ωμοπλάτη.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού επισκέφθηκαν τον τραυματία ο οποίος ανέφερε πως λίγες ώρες πριν τον τραυματισμό του, μετά από συνεννόηση που είχε τηλεφωνικώς, αρχικά με τον 45χρονο και στη συνέχεια με τον 38χρονο, τους οποίους γνωρίζει προσωπικά, μετέβηκε στην περιοχή Ορόκλινης σε συγκεκριμένο σημείο που του είχε υποδείξει ο 38χρονος για να συναντηθεί μαζί του με σκοπό να αγοράσει μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Όταν ο 46χρονος έφτασε γύρω στις δέκα το βράδυ, στο σημείο συνάντησης με το αυτοκίνητο του, αντιλήφθηκε τον 38χρονο, που του υπόδειξε να προχωρήσει πιο κάτω ώσπου να κανονίσει κάτι άλλο, εννοώντας να του παραδώσει ναρκωτικά. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο πίσω από αυτόν βρισκόταν ακόμα ένα αυτοκίνητο και σ’ αυτό καθόταν ένα άτομο το οποίο γνωρίζει εξ όψεως.

Ο 46χρονος αφού προχώρησε λίγο πιο κάτω, έκαμε επαναστροφή και πλησίασε το αυτοκίνητο του 38χρονου, ο οποίος στεκόταν έξω από το όχημα ενώ εντός του αυτοκινήτου υπήρχαν ακόμα τρία πρόσωπα, ένας εκ των οποίων ήταν ο 45χρονος.  Όταν ο 46χρονος πλησίασε σε κοντινή απόσταση αντιλήφθηκε τον 45χρονο να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο και να κρατεί στα χέρια του αντικείμενο, ένα κοντόκαννο κυνηγετικό όπλο, το οποίο πρόταξε προς το μέρος του.

Ο 46χρονος επειδή φοβήθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα για να φύγει ωστόσο άκουσε πίσω του δύο πυροβολισμούς και αντιλήφθηκε ότι είχε τραυματιστεί στη πλάτη και στο κεφάλι. Στη συνέχεια το θύμα εγκατέλειψε τον χώρο της συνάντησης και μετέβηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για περίθαλψη, αφού έφερε πολλαπλά τραύματα στην αριστερή ωμοπλατιαία χώρα και ώμο μέχρι τη μεσότητα του βραχιονίου, τραύμα στη τραχηλική χώρα, τραύματα στο τριχωτό της κεφαλής και τραύματα στους δείκτες των δύο χεριών του.

Από εξετάσεις που έγιναν στο αυτοκίνητο του 46χρονου διαπιστώθηκε ότι αυτό φέρει μια τρύπα διαμέτρου περίπου 30 εκατοστών στο πισινό γυαλί και αριθμό ιχνών τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Πηγή: reporter.com.cy

Send this to a friend