Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ 5 λόγοι για να πας στο 1o The Desserts Festival 2018
5 λόγοι για να πας στο 1o The Desserts Festival 2018

5 λόγοι για να πας στο 1o The Desserts Festival 2018

Η νέα χρονιά ξεκινάει πολύ γλυκά με το πρώτο φεστιβάλ του 2018 να κεντρίζει το ενδιαφέρον μας. Πρόκειται για το 1ο The Desserts Festival Cyprus το οποίο περιλαμβάνει όλα όσα αφορούν στα επιδόρπια. Από λαχταριστά γλυκά, κρασιά και όλα όσα προσφέρονται ως επιδόρπιο.

Το 1ο The Desserts Festival Cyprus θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018 από τις 09.40 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ας απαριθμήσουμε λοιπόν τους 5 πιο σημαντικούς λόγους για να πάμε εκεί.

1. Γλυκά, γλυκά, γλυκά
Ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι ένας: τα γλυκά. Σύμφωνα με τη διοργανώτρια Άντρη Βοσκαρίδου το φεστιβάλ θέλησε να κάνει μία ποιοτική επιλογή εκθετών (13 τον αριθμό) οι οποίοι θα μας φέρουν αν δοκιμάσουμε ποιοτικά και νόστιμα επιδόρπια. Θα έχεις την ευκαιρία να τα δοκιμάσεις και αγοράσεις σε ειδικές τιμές.

2. Θα το λατρέψουν τα παιδιά
Το φεστιβάλ θα προσφέρει αρκετές ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για τα παιδιά, γι’ αυτό μην ανησυχείς πως τα παιδάκια θα βαρεθούν και θα γκρινιάζουν. Το φεστιβάλ θα προσφέρει διαδραστική αφήγηση παραμυθιού για μικρά και μεγάλα παιδιά (με θέμα την σοκολάτα). Θα υπάρχει το Dinos Magician Show, κωμικά ταχυδακτυλουργικά, τεχνητό χιόνι, μπουρμπουλήθρες, μπαλονοκατασκευές, face painting,  θεατρικό παιχνίδι και διαγωνισμοί για παιδιά. Επίσης, καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ (10:00 – 18:00) στον χώρο θα υπάρχει Γωνιά Ζωγραφικής, όπου όλα τα παιδιά θα μπορούν να ζωγραφίζουν και να χρωματίζουν εικόνες με θέμα τα επιδόρπια.

3. Καλλιτεχνικές δημιουργίες με ζαχαρόπαστα
Αν σε ενδιαφέρει η ζαχαροπλαστική και θέλεις να μάθεις περισσότερα ο κ. Γιάννης Τούμπας (Άρωμα Βανίλιας) θα μοιραστεί τα μυστικά του για καλλιτεχνικές δημιουργίες με ζαχαρόπαστα από τις 16:00 – 17:00.

4. Δωρεάν καφές και τσάι
Πληρώνοντας μόνο €3 οι ενήλικες ενώ τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα έχουν δωρεάν είσοδο θα έχεις τη δυνατότητα να βρεθείς σε ένα χώρο γεμάτο με γλυκά, τα μικρά παιδιά θα απασχολούνται με τις διάφορες δραστηριότητες και εσύ θα απολαμβάνεις με το εισιτήριο σου δωρεάν καφέ, τσάι αλλά και κρασί από το Hadjiantonas Winery.

5. Μία καλή κυριακάτικη βόλτα
Αν και την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται βροχερός μία βόλτα στο φεστιβάλ που θα βρίσκεται σε κλειστό χώρο είναι ότι πρέπει. Και μην ξεχνάς είναι ένα πρωτότυπο φεστιβάλ για επιδόρπια, θα γίνει πρώτη φορά στην Κύπρο και θα δοκιμάσεις όσα γλυκά θες! Θα το χάσεις;

Πληροφορίες
Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, Cultura Atrium, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Λευκωσία, 09.40-18.00. Είσοδος: 3 ευρώ, παιδιά κάτω των 12 δωρεάν.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend