Home Uncategorized Ο Μέσι αγόρασε ένα Ελληνικό νησί!
Ο Μέσι αγόρασε ένα Ελληνικό νησί!

Ο Μέσι αγόρασε ένα Ελληνικό νησί!

Tο μεσιτικό γραφείο του Proto Group Ltd” ανακοίνωσε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ιδιοκτήτης της νησίδας Σοφία στο Ιόνιο, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης. (PHOTOS)

εφτά έχει με το τσουβάλι, επομένως για τον ίδιο δεν είναι τίποτα ακόμα και το να αγοράσει ένα νησί για πάρτη του. Σαν άλλος Αριστοτέλης Ωνάσης, ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να επενδύσει σε γη ελληνική, κάνοντας δική του τη νησίδς Σοφία στο Ιόνιο, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Εχινάδων, ανατολικά της Ιθάκης και δυτικά της Αιτωλοακαρνανίας.

Tο μεσιτικό γραφείο του “Proto Group Ltd” ανακοίνωσε πως ο Αργεντινός αστέρας της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε αυτή την αγορά, έχοντας μαγευτεί από την ομορφιά της χώρας μας. Μπορεί τα προβλήματά μας να είναι πολλά, όμως η Ελλάδα παραμένει πανέμορφη και πόλο έλξης για πολλούς διασήμους.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο παίκτης Λέο Μέσι αγόρασε ένα νησί στην Ελλάδα, πιο συγκεκριμένα, το νησί Νήσος Σοφία. Ο Λέο Μέσι είναι ήδη πελάτης μας, έχοντας αγοράσει μέσω ημών ένα υπέροχο ρετιρέ στο Παρίσι”, ανέφερε μεταξύ άλλων το μεσιτικό γραφείο του Proto Group Ltd”.

Το ίδιο γραφείο είχε ενημερώσει για την πώληση στον μάνατζερ ποδοσφαιριστών, Μίνο Ραϊόλα, ενός άλλου ελληνικού νησιού, το οποίο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε κάνει δώρο στον μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, για τον γάμο του. Στην ίδια ανακοίνωση ανέφερε πως υπάρχουν πολλά νησάκια προς πώληση στην Ελλάδα και πως αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου και του Χόλιγουντ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Η Σοφία ή Σοφιά είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος μετά τον Πεταλά, την Οξεία, την Δρακονέρα και το Προβάτι. Έχει έκταση 1 Km², όπως η Μάκρη και το μέγεθός του υπολογίζεται στα 43,5 στρέμματα, προσφέροντας απομόνωση και ιδιωτικότητα.

Για την απόκτηση της νησίδας, η οποία έχει εγγυημένη άδεια δόμησης για έξι βίλες, είχαν ενδιαφερθεί το 2015 ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Το κόστος της υπολογιζόταν πριν τρία χρόνια τουλάχιστον στα 5.500.000 ευρώ.

AP Photo/Francisco Seco

 

Πηγή: sport24.gr

Send this to a friend