Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Πετάμε απευθείας από Λάρνακα στη Βιέννη με €49.99
Πετάμε απευθείας από Λάρνακα στη Βιέννη με €49.99

Πετάμε απευθείας από Λάρνακα στη Βιέννη με €49.99

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, Wizz Air ανακοίνωσε την πρόθεση της να ξεκινήσει τη διενέργεια δρομολογίων από τη Λάρνακα προς τη Βιέννη. Τα εν λόγω δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 25 Νοεμβρίου 2018, με τη διενέργεια τεσσάρων πτήσεων σε εβδομαδιαία βάση, τη Δευτέρα, την Τετάρτη, την Παρασκευή και την Κυριακή. Η αξία των εισιτηρίων ξεκινά από €49.99.

Ανταποκρινόμενη στη ζήτηση των πελατών της και θέλοντας να δημιουργήσει πιο προσιτές ταξιδιωτικές ευκαιρίες, η WIZZ διαφοροποιεί περαιτέρω το δίκτυό της από την Κύπρο προσφέροντας το 2018, 14 δρομολόγια σε 10 χώρες από το αεροδρόμιο της Λάρνακας που θα συμβάλουν στην αύξηση του τουρισμού και τη βελτίωση των επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ των χωρών.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε σήμερα την 14η μας διαδρομή WIZZ από τη Λάρνακα στη Βιέννη. Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας προς τη χώρα, προσβλέπουμε στη συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας με το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και παραμένουμε δεσμευμένοι στο να προσφέρουμε ακόμα πιο συναρπαστικές ευκαιρίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες των πελατών μας», δήλωσε η Sorina Ratz, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air.

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη καλωσόρισε τη νέα διαδρομή της Wizz Air από τη Λάρνακα στη Βιέννη. «Η Αυστρία είναι μια από τις αναπτυσσόμενες αγορές, στις οποίες μπορούμε να δούμε τις σημαντικές ευκαιρίες και τις αναπτυξιακές προοπτικές. Η Βιέννη γίνεται σταδιακά ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς των Κυπρίων και γι’ αυτό είμαστε πραγματικά ικανοποιημένοι, καθώς οι Κύπριοι θα έχουν τώρα την ευκαιρία να απολαμβάνουν συχνότερα ταξίδια στην Αυστρία», πρόσθεσε η κ. Κουρούπη.

Η Wizz Air είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Διαθέτει στόλο 88 αεροσκαφών Airbus A320 και Airbus A321 και προσφέρει πάνω από 550 δρομολόγια από 28 βάσεις που συνδέουν 145 προορισμούς σε 44 χώρες. Η Wizz Air μετέφερε 28,2  εκατομμύρια επιβάτες το 2017 . Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου και νηολογημένη στο πλαίσιο της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), του επιχειρησιακού ελέγχου της ασφάλειας (IOSA), του παγκόσμιου δείκτη αναφοράς στην αναγνώριση της ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών. Η εταιρία κέρδισε το 2017 τον τίτλο της Ευρωπαϊκής Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς από την Aviation 100.

Όλες οι πτήσεις της εταιρεία εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A320.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Wizz Air είχε ανακοινώσει την πρόθεση της για διενέργεια πτήσεων Λάρνακα-Λονδίνο από την ερχόμενη άνοιξη.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend