Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μπαίνουν με τα αυτοκίνητα και διαλύουν τις πίστες στο Τρόοδος (pics)
Μπαίνουν με τα αυτοκίνητα και διαλύουν τις πίστες στο Τρόοδος (pics)

Μπαίνουν με τα αυτοκίνητα και διαλύουν τις πίστες στο Τρόοδος (pics)

Ασυνείδητοι με το έτσι θέλω μπουκάρουν μέσα στις χιονοδρομικές πίστες με τα αυτοκίνητα – Σοβαρός κίνδυνος για τραυματισμούς (Φωτογραφίες)
Του ΣΩΤΗΡΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

Πολύ σοβαρά προβλήματα αλλά και πολύ επικίνδυνες καταστάσεις δημιουργούν ασυνείδητοι οδηγοί οι οποίοι με το έτσι θέλω μπουκάρουν στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου στο Τρόοδος και τις καταστρέφουν κυριολεκτικά όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Το θέμα δημοσίευσε η τοπική ιστοσελίδα NicosiaNews η οποία παρουσιάζει και ενδεικτικές φωτογραφίες.

Η OffsiteCy επικοινώνησε με τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Σταθμού κ. Λάμπρο Λάμπρου ο οποίος ήταν πραγματικά απελπισμένος με την όλη κατάσταση και τις σοβαρές ζημιές που γίνονται στο χιονοδρομικό κέντρο. Παράλληλα μας τόνισε πόσο επικίνδυνο είναι να μπαίνουν αυτοκίνητα στις πίστες αφού υπάρχει σοβαρότατος κίνδυνος να χτυπήσουν σκιέρ αλλά και μικρά παιδιά. Πριν λίγα χρόνια μάλιστα όπως μας είπε τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ένα παιδί και η υπόθεση είναι ακόμα στα δικαστήρια.

”Δυστυχώς είμαστε αγανακτισμένοι. Το φαινόμενο είναι καθημερινό. Ειδικά τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου γίνεται το έλα να δεις. Μπουκάρουν στις πίστες με τα αυτοκίνητα με το έτσι θέλω και η Αστυνομία λέει δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ανεβαίνουν όσο πιο ψηλά μπορούν και τα διαλύουν ολα. Βγάζουν και τα συρματόσχοινα που βάζουμε δεν τους νοιάζει τίποτα”

”Πριν λίγες μέρες ήμουν εκεί όταν μπήκε ένας μέσα. Τηλεφώνησα αμέσως της Αστυνομίας και μέχρι να έρθουν να δουν τι γίνεται, αυτός ήδη κατέβηκε στον αστυνομικό σταθμό και έκανε καταγγελία ότι του επιτέθηκα. Αστεία πράγματα. Δυστυχώς δεν μας βοηθά η Αστυνομία. Δεν κάνουν τίποτα για να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο”.

Προσπαθήσαμε αρκετές φορές να επικοινωνήσουμε με τον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους αλλά δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό. Θα επανέλθουμε μόλις έχουμε τη θέση της Αστυνομίας.

Δημοσιεύομε φωτογραφίες που μας απέστειλε ο κ. Λάμπρου στις οποίες μπορείτε να δείτε τις ζημιές που κάνουν τα αυτοκίνητα στις πίστες. Δείτε επίσης και φωτογραφίες από την ιστοσελίδα nicosianews.

Πηγή: offsite.com.cy

Send this to a friend