Home ΕΞΟΔΟΣ Στο “μυστικό” εστιατόριο της στοάς,στη Λάρνακα, θα φας καλό σουβλάκι
Στο “μυστικό” εστιατόριο της στοάς,στη Λάρνακα, θα φας καλό σουβλάκι

Στο “μυστικό” εστιατόριο της στοάς,στη Λάρνακα, θα φας καλό σουβλάκι

Το Βάλτου Ρίγανη στη Λάρνακα, αν και καλά κρυμμένο εντός της στοάς παρά την πλατεία Ερμού, δεν είναι πια μυστικό.

Σε μια εξόρμηση στο κέντρο της Λάρνακας , στην γραφική πλατεία Ερμού μέσα σε μια μικρή πολυσύχναστη στοά (στοά Κύζη) , ανακαλύψαμε ένα νεόφερτο εναλλακτικό σουβλακοπωλείο…Το Βάλτου Ρίγανη.

Η διακόσμηση με τα ξύλινα πορτοπαράθυρα που κοσμούν το ταβάνι και τα αυτοσχέδια φωτιστικά θα  σε κάνουν σίγουρα να σηκώσεις το κεφάλι για να τα χαζέψεις. Τα ξύλινα τραπεζάκια με τις πολύχρωμες καρέκλες, ο χαρακτηριστικός διάκοσμος και τα διάφορα αποφθέγματα γραμμένα στον μαύρο τοίχο τη ς εισόδου θα γίνουν σίγουρα θέμα συζήτησης με τη παρέα σας.

Όσο για το φαγητό , Ελληνικά μεζεδάκια με twist , καραφάκια με βαρελίσιο κρασί , που σε συνδυασμό με την ζεστή ατμόσφαιρα δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια παρείστικη χαλαρή διάθεση.

Ιδιαίτερα είναι επίσης τα υπέροχα μαγειρευτά που προσφέρονται το μεσημέρι όπως η ξεχωριστή συνταγή της φακής με το τηγανιτό καλαμαράκι , το γιουβέτσι πασπαλισμένο με χαλούμι, αλλά και το τρυφερό λεμονάτο κοτόπουλο. Όλα μαγειρεμένα με ολόφρεσκα υλικά και πολύ αγάπη που σίγουρα θα σας κάνουν να νοσταλγήσετε το φαγητό της γιαγιάς.

Για γλυκό…δεν  ξεχνάμε ποτέ μα ποτέ το γλυκό! Κλείστε το γεύμα σας με το περιβόητο εκμέκ κατειφάκι σε βαζάκι που έχει κλέψει τις εντυπώσεις και στη Λευκωσία. Θα μας θυμηθείτε.

Αν πάλι βρεθείτε σε δίλημμα για μια έξοδο τα βράδια, τo Bάλτου Ρίγανη στη Λάρνακα έρχεται να “αγκαλιάσει” τις χειμωνιάτικες βραδιές της Παρασκευής προσκαλώντας σας να απολαύσετε καλό φαγητό και ρετσίνα παρέα με ζωντανή μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην σελίδα Valtou Rigani – Larnaca ή στο 24400435

 

 

 

 

Send this to a friend