Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Σχέδια Νεανικής & Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Μέχρι και €70.000 η επιδότηση
Σχέδια Νεανικής & Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Μέχρι και €70.000 η επιδότηση

Σχέδια Νεανικής & Γυναικείας Επιχειρηματικότητας – Μέχρι και €70.000 η επιδότηση

Το σχέδιο Γυναικείας και Νεανικής Επιχειρηματικότητας προκηρύχτηκε από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, στις 20 Δεκεμβρίου 2017.

Το εν λόγω σχέδιο έρχεται σε μια περίοδο όπου αρκετοί νέοι και νέες θα μπορέσουν να προωθήσουν την επιχειρηματικότητα τους μέσω των χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τη δημιουργία νέων και βιώσιμων επιχειρήσεων.

Κύριος σκοπός και στόχος των Σχεδίων είναι η οικονομική υποστήριξη σε άτομα:

Νεανική Επιχειρηματικότητα: νέους (άντρες και γυναίκες) ηλικίας 20 μέχρι 40 ετών (να έχουν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν κλείσει το 41ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους) και δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους.

Γυναικεία Επιχειρηματικότητα : γυναίκες ηλικίας 18 – 55 (να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην έχουν κλείσει το 56ο έτος κατά την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους) και δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα τουλάχιστον έξι (6) μήνες πριν την ημερομηνία υποβολής της πρότασης τους.

Τα σχέδια προσφέρουν στους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν τη δική τους επιχειρηματική δραστηριότητα, κάτω από τους τομείς των Υπηρεσιών, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου, του Τουρισμού και της Μεταποίησης (εκτός μεταποίησης γεωργικών προϊόντων) με ποσοστό ενίσχυσης 50% και μέγιστο ποσό επιχορήγησης τις €50.000/αίτηση εκτός αυτών που αφορούν μεταποίηση που το μέγιστο ποσό είναι τα  €70.000.

Για περισσότερες πληροφορίες για όρους και δικαιούχους και πατήστε εδώ .

Ο οργανισμός μας , μέσω ειδικευμένων συμβούλων αναλαμβάνει την ενημέρωση και καθοδήγηση της διεκπεραίωσης της αίτησης  προς τους ενδιαφερόμενους  αιτητές.

Τα σχέδια θα είναι ανοικτά για υποβολή αιτήσεων από 20/12/2017 μέχρι 19/03/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα αρμόδιους λειτουργούς  της Zebranico Consulting στο τηλέφωνο 24400664 ή πατώντας εδώ.

Send this to a friend