Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αρχίζει από σήμερα η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας
Αρχίζει από σήμερα η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

Αρχίζει από σήμερα η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας

Αρχίζει από σήμερα η πεζοδρόμηση του Εμπορικού Κέντρου Λάρνακας. Κατά τη διάρκεια της Εορταστικής Περιόδου των Χριστουγέννων, ο Δήμος Λάρνακας επιθυμεί να συμβάλει στην αναζωογόνηση του Εμπορικού Κέντρου αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Από τις 2μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ.ανακοινώνει ότι θα πεζοδρομηθούν οι οδοί Ερμού, τμήμα της Ζήνωνος Κιτιέως, Ζήνωνος Δ. Πιερίδη και τμήμα της Λόρδου Βύρωνος, ενοποιώντας την αγορά σε ένα μεγάλο πεζόδρομο.

Πέραν των δημοτικών χώρων στάθμευσης, θα προσφέρονται δωρεάν για στάθμευση, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Κ.Α., το Κοινοτικό Κέντρο, και το Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο. Η πρόσβαση προς το χώρο στάθμευσης Οικονομίδη στην οδό Λόρδου Βύρωνος θα επιτρέπεται. Κατά την περίοδο των πιο πάνω ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας , απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης.

Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης, καθ’ όλη τη διάρκεια των προσωρινών κυκλοφοριακών διευθετήσεων. Τονίζεται ότι παράνομη στάθμευση θα καταγγέλλεται.

Send this to a friend