Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το παραμύθι «Το Δέντρο των Ευχών» ζωντανεύει σε μια χορευτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς (video)
Το παραμύθι «Το Δέντρο των Ευχών» ζωντανεύει σε μια χορευτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς (video)

Το παραμύθι «Το Δέντρο των Ευχών» ζωντανεύει σε μια χορευτική παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς (video)

Ένα παραμύθι ζωντανεύει και μας βάζει για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Η Μαρία Κόκκινου έγραψε το παραμύθι «Το Δέντρο των Ευχών» και μας το παρουσιάζει σε μια χορευτική παράσταση που θα έχει φιλανθρωπικό πνεύμα.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Σκάλα , την Πέμπτη (21/12) στις 7:00 μ.μ. Λίγες μόλις μέρες πριν ξημερώσει Χριστούγεννα και μετά από πολλές πρόβες.

Μιά φορά κι ένα καιρό σε μια πόλη αληθινή, σε μια πόλη σαν κι αυτή, από το κουβάρι ξετυλίγεται η κλωστή, παραμύθι για να ξεκινήσει…
Η προετοιμασία συνεχίζεται και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να σας υποδεχτούμε στο δικό μας παραμύθι. Η παράσταση διαδραματίζεται στην πλατεία μίας πόλης, “μίας πόλης αληθινής, μίας πόλης σαν κι αυτή”, η οποία θα πάρει ζωή με τα μοναδικά σκηνικά του Γιώργου Γεωργιάδη.

Προπώληση εισιτηρίων στη γραμματεία της σχολής και στο τηλέφωνο 24655594. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Όλα τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα πάνε στο “Ένα όνειρο μια ευχή”.

Μπορείτε να προμηθευτείτε το βιβλίο από την γραμματεία της σχολής στο 24655594 ή από το θέατρο την ημέρα της παράστασης.

Maria Kokkinou School of Ballet- the making of "Το δέντρο των …

Μιά φορά κι ένα καιρό σε μια πόλη αληθινή, σε μια πόλη σαν κι αυτή, από το κουβάρι ξετυλίγεται η κλωστή, παραμύθι για να ξεκινήσει… Η προετοιμασία συνεχίζεται και είμαστε σχεδόν έτοιμοι για να σας υποδεχτούμε στο δικό μας παραμύθι.21 Δεκεμβρίου 2017 στις 19:00 στο Θεατρο Σκαλα, στη χορευτική μας παράσταση "ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ".Προπώληση εισιτηρίων στη γραμματεία της σχολής και στο τηλέφωνο 24655594. Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Μεγάλες ευχαριστίες Dec Audiovisual Photography για την υπέροχη συνεργασία.Ραντεβού στη σκηνή!(Πατήστε το HD κάτω δεξιά για καλύτερη ποιότητα!)

Geplaatst door Maria Kokkinou School of Ballet – ευεξία studio op woensdag 8 november 2017

Send this to a friend