Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας κάνει το τραπέζι σε 110 οικογένειες που το έχουν ανάγκη
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας κάνει το τραπέζι σε 110 οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λάρνακας κάνει το τραπέζι σε 110 οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Φέτος τα Χριστούγεννα αναμένεται να προσέλθουν στο κοινωνικό παντοπωλείο για να λάβουν τα είδη πρώτης ανάγκης ώστε να περάσουν αξιοπρεπώς τις γιορτές, 110 δικαιούχες οικογένειες, και ο αριθμός αυτός θεωρείται ως δραμματική μείωση, αν συγκριθεί με τις 460 οικογένειες δηλαδή 2.890 άτομα, που στηρίζονταν αποκλειστικά στο θεσμό αυτό, για να καλύπτουν τις βιοποριστικές τους ανάγκες, ανέφερε στο ΡΙΚ ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λάρνακας Γιώργος Γερασίμου.

Τις τελευταίες εβδομάδες οι άπορες οικογένειες που προσέρχονται στο παντοπωλείο για τρόφιμα δεν ξεπερνούν τις 80-85, ωστόσο σύμφωνα με τον κο Γερασίμου, τις ημέρες των γιορτών που οι ανάγκες αυξάνονται, αναμένεται να προσέλθουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο 420 δικαιούχοι, στην πλειοψηφία τους, πολύτεκνες οικογένειες Ελληνοκυπρίων, αλλά και ξένων. Ο αριθμός των οικογενειών που εξυπηρετήθηκαν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο πέρυσι τα Χριστούγεννα έφτασε τις 180 οικογένειες. Φέτος, το χριστουγεννιάτικο πακέτο θα περιλαμβάνει 19 διαφορετικά είδη τροφίμων και θα δοθούν στους δικαιούχους την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου.

Το πρωτοχρονιάτικο πακέτο θα δοθεί στις 29 του μηνός. Φέτος θα δοθούν και δώρα στα μικρά παιδιά. Σε δηλώσεις του ο κ. Γερασίμου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους στην Ελληνική Τράπεζα στη Λάρνακα για την προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης για τα μικρά παιδιά αλλά και για τα δώρα που προσέφεραν σε συσκευασίες προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Send this to a friend