Home ΛΑΡΝΑΚΑ Φέτος στη Λάρνακα δεν θα αφήσουμε κανένα παιδάκι χωρίς δώρο!
Φέτος στη Λάρνακα δεν θα αφήσουμε κανένα παιδάκι χωρίς δώρο!

Φέτος στη Λάρνακα δεν θα αφήσουμε κανένα παιδάκι χωρίς δώρο!

Άρχισε στη Λάρνακα και συνεχίζεται για όλο το μήνα Δεκέμβριο η Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης με τίτλο Κανένα παιδάκι χωρίς δώρο, TOYS WITH LOVE. Στόχος η συλλογή παιχνιδιών για να δοθούν ως χριστουγεννιάτικο δώρο, με ευχετήρια κάρτα, σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών και με λιγότερες ευκαιρίες.

Τα παιδιά μπορούν να στείλουν όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες εκφράζοντας αγάπη και συμπαράσταση σε άλλα παιδάκια των οποίων οι γονείς έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση. Μπορούν επίσης να χαρίσουν δώρα και παιγνίδια τα οποία θα μπορούν να αφήνουν στο χώρο υποδοχής του Δημαρχείου Λάρνακας, όπως και σε όλους του Δήμους.

Τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης TOYS WITH LOVE διοργανώνει ο Οργανισμός Social Policy and Action Κοινωνική Πολιτική και Δράση, με τη στήριξη του Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ, και σε συνεργασία με τονΠαγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, το Σύνδεσμο Στήριξης Κακοποιημένων και Άπορων Παιδιών Παιδικό Χαμόγελο, την Hope for Children,και την φιλανθρωπική οργάνωση της Καθολικής Εκκλησίας Caritas.

Send this to a friend