Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Σάλος στη Λάρνακα: Σοκαρισμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής έπιασε την γυναίκα του με άλλες!!!
Σάλος στη Λάρνακα: Σοκαρισμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής έπιασε την γυναίκα του με άλλες!!!

Σάλος στη Λάρνακα: Σοκαρισμένος Κύπριος ποδοσφαιριστής έπιασε την γυναίκα του με άλλες!!!

Σοκαρισμένος ο Σκαλιώτης ποδοσφαιριστής.

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, όπου σύμφωνα με το showtimecy, Κύπριος ποδοσφαιριστής από χωριό της Λάρνακας που δεν ανήκει στα πρώτα ονόματα του χώρου τσάκωσε την γυναίκα του να παρακολουθεί “ακατάλληλες” ροζ ταινίες με γυναίκες.

Όπως φάνηκε στον υπολογιστή της δεν δίσταζε πολλές φορές να μπαίνει σε live video chat προκειμένου να αυτοικανοποιείται με άλλες γυναίκες που έψαχναν ακριβώς τα ίδια γούστα και τις ίδιες απολαύσεις στο σεξ.
Το ιστορικό του υπολογιστή της ήταν γεματο από εντυπωσιακές ημίγυμνες και όχι μόνο γυναίκες οι οποίες απολάμβαναν μεταξύ τους ερωτικά παιχνίδια κάτι που εκείνος μέχρι σήμερα δεν γνώριζε ποτέ.

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε άναυδος με όσα είδε και ζήτησε αμέσως την ψυχολογική υποστήριξη ειδικού προκειμένου να καταλάβει τι πάει λάθος στο γάμο του. Ηθελε και θέλει να βγάλει συμπέρασμα για τις διαφορετικές ερωτικές φαντασιώσεις της συζύγου του ενώ κανείς δεν ξέρει αν συνεχίσουν να μένουν μαζί ή αν χώρισαν…

Πηγή: http://showbiz.com.cy

Send this to a friend