Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Του επιτέθηκαν, τον κατέκλεψαν και τον εγκατέλειψαν ολόγυμνο να περιφέρεται στους δρόμους
Του επιτέθηκαν, τον κατέκλεψαν και τον εγκατέλειψαν ολόγυμνο να περιφέρεται στους δρόμους

Του επιτέθηκαν, τον κατέκλεψαν και τον εγκατέλειψαν ολόγυμνο να περιφέρεται στους δρόμους

Του επιτέθηκαν, τον κατέκλεψαν και τον εγκατέλειψαν ολόγυμνο να περιφέρεται στους δρόμους… Σε μια απίστευτη καταγγελία για ληστεία σε βάρος του προέβη 55χρονος Γερμανός τουρίστας, ο οποίος παραθερίζει στην Αγία Νάπα. Σίγουρα οι διακοπές του συγκεκριμένου επισκέπτη στην Κύπρο θα του μείνουν αξέχαστες, όχι (δυστυχώς) με την καλή έννοια.

Ο 55χρονος κατάγγειλε στην Αστυνομία Δεκέλειας ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (11/12) ενώ επέστρεφε πεζός από το οδόφραγμα των Στροβιλιών, έπειτα από επίσκεψή του στα κατεχόμενα, έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε σε χωράφια της περιοχής Αχερίτου. Ο ίδιος σκόπευε να μεταβεί στη Δερύνεια, όπου θα έπαιρνε το λεωφορείο για να επιστρέψει στην Αγ. Νάπα. Εβρισκόμενος στα χωράφια της Αχερίτου συνάντησε δύο άγνωστά του πρόσωπα, στα οποία τους εξήγησε (μιλώντας τους αγγλικά) ότι έχασε τον προσανατολισμό του και ότι ήθελε να μεταβεί στη Δερύνεια. Τα πρόσωπα αυτά προσφέρθηκαν να τον βοηθήσουν κι έβαλαν τον Γερμανό τουρίστα σε αυτοκίνητο με σκοπό να τον μεταφέρουν στη Δερύνεια.

Καθοδόν, όμως, σταμάτησαν σε μια απόμερη τοποθεσία κι επιτέθηκαν στον 55χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι δράστες έκλεψαν όλα τα υπάρχοντά του, τα ρούχα, τα παπούτσια του καθώς και το σακίδιο που κουβαλούσε, το οποίο περιείχε περίπου 200 ευρώ, πιστωτικές κάρτες, το κινητό του τηλέφωνο και μια φωτογραφική μηχανή. Τον εγκατέλειψαν ολόγυμνο στο δρόμο και τότε ο παραπονούμενος αναγκάστηκε να μεταβεί πεζός σε καφενείο στο Φρέναρος, όπου ζήτησε βοήθεια. Ο 55χρονος έδωσε περιγραφή των δραστών στην Αστυνομία Δεκέλειας, η οποία άρχισε εξετάσεις για να τους εντοπίσει.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend