Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ο «Αληθινός» Άγιος Βασίλης! Που θα τον βρεις! (video)
Στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ο «Αληθινός» Άγιος Βασίλης! Που θα τον βρεις! (video)

Στο Αεροδρόμιο Λάρνακας ο «Αληθινός» Άγιος Βασίλης! Που θα τον βρεις! (video)

O αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης, έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου τον υποδέχθηκε ο Πρέσβης της Φινλανδίας… Θα τον βρείτε στην Παραμυθούπολη!

Ο Άγιος Βασίλης έκανε το μεγάλο ταξίδι από την Λαπωνία στην Κύπρο για να επισκεφθεί την Παραμυθούπολη που στήθηκε στην πόλη μας, όπου θα μοιράσει δώρα, κουβαλώντας μαζί του ευχές και βεβαίως το πνεύμα των χριστουγέννων.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται την Παρασκευή στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία και έπειτα στην Παραμυθούπολη όπου και θα παραμείνει μέχρι και Τρίτη. Από την Κύπρο αναχωρεί την Τετάρτη.

Σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας ο Άγιος Βασίλης ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά που είμαι στην Κύπρο, πριν τα Χριστούγεννα, μετά όταν έρθω τα Χριστούγεννα, φέρνω και τα δώρα. Να έρθετε να με συναντήσετε στην Παραμυθούπολη. Να προσέχετε καλά ο ένας τον άλλο» είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους.

Pαντεβού λοιπόν στην Παραμυθούπολη την Παρασκευή και έλατε να γνωρίσουμε απο κοντά τον «Αληθινό» Αγιο Βασίλη.

Θα πραγματοποιηθούν ακόμη δύο μεγάλες συναυλίες στη φετινή Παραμυθούπολη, αυτή της Μελίνας Ασλανίδου την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 20:00 και της Ελένης Φουρεϊρα την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.

Πηγή: nicosia.cyprustimes.com

Send this to a friend