Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η 8χρονη Άντρεα Εβελίνα από τη Λάρνακα μάγεψε για ακόμα μια φορά τους κριτές στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”
Η 8χρονη Άντρεα Εβελίνα από τη Λάρνακα μάγεψε για ακόμα μια φορά τους κριτές στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Η 8χρονη Άντρεα Εβελίνα από τη Λάρνακα μάγεψε για ακόμα μια φορά τους κριτές στο “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”

Την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, παρακολουθήσαμε ακόμα ένα επεισόδιο του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” με guest καλεσμένο τον Πάνο Μουζουράκη.

Ο καλλιτέχνης ξετρελάθηκε με τα ταλέντα ειδικά των μικρών παιδιών, αλλά εκείνη που τον έκανε να παραμιλά και να κρατά από το μπράτσο τον Σάκη Τανιμανίδη επειδή δεν πίστευε στ’ αυτιά του ήταν η Κύπρια Άντρεα Εβελίνα Αργυρίδου, η οποία ερμήνευσε καταπληκτικά το τραγούδι “Αναστασία”.

Κάποια στιγμή μάλιστα φώναξε «Τι έγινε ρε παιδια; Είναι προηχογραφημένο αυτό!». Στο τέλος την ευχαρίστησε γιατί τον έκανε παγκοσμίως γνωστό με την αντίδρασή του, γιατί όπως είπε όταν θα την βλέπουν στο youtube, θα βλέπουν κι αυτόν να “τρελαίνεται” με την φωνή της.

Δείτε την εμφάνισή της Αντρεας Εβελίνας και την στιγμή που ο Τανιμανίδης της λέει ότι πιθανότατα να είναι η νικήτρια του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”:

Εννοείται ότι η Άντρεα Εβελίνα πέρασε στην επόμενη φάση και θα την απολαύσουμε στον ημιτελικό του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο”.

 

Send this to a friend