Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ Ο Σκαλιώτης επιστρέφει: «Τραγική η κατάσταση στους δρόμους στο Σταυροδρόμι»
Ο Σκαλιώτης επιστρέφει: «Τραγική η κατάσταση στους δρόμους στο Σταυροδρόμι»

Ο Σκαλιώτης επιστρέφει: «Τραγική η κατάσταση στους δρόμους στο Σταυροδρόμι»

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διασχίζουν τις οδούς Χριστάκη Πτωχοπούλου και Αντρέα Στρουθίδη.

Είναι δρόμοι στην περιοχή Σταυροδρομίου, πλησίον του ομώνυμου καφενείου. Ανώμαλο οδόστρωμα, δρόμοι γεμάτοι λακκούβες, εξαιρετικά επικίνδυνοι για τα οχήματα. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι ενδεικτικές της τραγικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι δρόμοι σήμερα. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτοί. Μία βόλτα να κάνουν οι υπεύθυνοι του Δήμου Λάρνακας στη γύρω περιοχή και πίσω από το Γυμνάσιο Δροσιάς θα αντιληφθούν την άθλια κατάσταση του οδικού δικτύου στην περιοχή.

Εάν στους δρόμους αυτούς έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για το αποχετευτικό και αν το ΣΑΛ τους έχει παραδώσει στο Δήμο Λάρνακας, τότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την καθυστέρηση που παρατηρείται στην επιδιόρθωση κι επίστρωσή τους. Δεν νομίζουμε οι δρόμοι στην Τουρκοκυπριακή συνοικία της πόλης, οι οποίοι ήδη έχουν ασφαλτοστρωθεί (και καλά έκανε ο δήμος) να ήταν σε χειρότερη κατάσταση από τους δρόμους γύρω από το Σταυροδρόμι… Είπαμε, όμως, για να επιδιορθωθούν οι δρόμοι αυτοί, θα πρέπει πρώτα να παραδοθούν από το ΣΑΛ.

Εάν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα του αποχετευτικού, τότε άμεσα θα πρέπει να ασφαλτοστρωθούν. Οι δρόμοι αυτοί αποτελούν δημόσιο κίνδυνο για τους αυτοκινητιστές και κυρίως για τους μοτοσικλετιστές.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend