Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Νέα άφιξη στη Λάρνακα με twisted tapas της διεθνούς και κυπριακής κουζίνας με έμφαση στο κρασί (pics)
Νέα άφιξη στη Λάρνακα με twisted tapas της διεθνούς και κυπριακής κουζίνας με έμφαση στο κρασί (pics)

Νέα άφιξη στη Λάρνακα με twisted tapas της διεθνούς και κυπριακής κουζίνας με έμφαση στο κρασί (pics)

Αφιερωμένο στην κουλτούρα του κρασιού είναι το νέο στέκι της Λάρνακας. Σε έναν όμορφο, ατμοσφαιρικό χώρο, το Vinaria θα κερδίσει τους λάτρεις του κρασιού. Η εκτενής κάρτα περιλαμβάνει, αφρώδη (bubbly, όπως τα γράφουν στο μενού), λευκά, ροζέ, κόκκινα και γλυκά κρασιά από τον Παλιό Κόσμο (π.χ. Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελλάδα) και τον Νέο Κόσμο (π.χ. Χιλή, Αργεντινή).

Υπάρχει μια γκάμα από δημοφιλείς και πιο άγνωστες ποικιλίες, ενώ η Κύπρος δίνει, επίσης, την παρουσία της στον κατάλογο. Πολύ δυνατό χαρτί στο μενού αποτελεί το γεγονός, ότι υπάρχουν πολλές ετικέτες by the glass και μάλιστα σε διάφορες ποσότητες (από 70-250 ml), για να δοκιμάζεις πριν να επιλέξεις ή ακόμα και να απολαύσεις τη μισή ποσότητα από μια ετικέτα, ώστε να έχεις τη δυνατότητα να πάρεις πάνω από ένα είδος κρασιού κατά τη διάρκεια της βραδιάς σου.

Το ποτό σου θα το συνοδεύσεις με ενδιαφέροντα ‘twisted’ tapas της διεθνούς, αλλά και κυπριακής κουζίνας, που είναι όλα ιδανικά για να τα μοιραστείς με την παρέα σου. Θα αρχίσεις με το ‘little things’, που είναι διάφορα τσιμπήματα, όπως πολτός ελιάς, αλλαντικά, αμύγδαλα ψημένα στο φούρνο και μαριναρισμένα λαχανικά, και θα συνεχίσεις με tapas, όπως λουκάνικο chorizo σε σάλτσα από κρασί και μέλι, σαλάτα με χαλούμι στη σχάρα, πορτοκάλι, δυόσμο, ρόκα και μέλι, σουπιά στη σχάρα με κομματάκια τηγανητής πατάτας και chorizo και το πιάτο surf & surf, steak rib eye και γαρίδες με τσίλι και σκόρδο.

Επίσης, υπάρχουν διάφορα μπολ και platter τυριών, αλλαντικών και τσιμπήματα, ανάμεσά τους το ‘αμαρτωλό’ ολόκληρο τυρί camembert στον φούρνο με μούρα. Σημείωσε πως σερβίρουν και brunch.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend