Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αντρέας Κημήτρης σε Αντρέα Aποστόλου: «Θέλετε να μείνετε και για το υπόλοιπο της εκπομπής; Υπάρχει λόγος που είπατε αυτό το πράγμα;»
Αντρέας Κημήτρης σε Αντρέα Aποστόλου: «Θέλετε να μείνετε και για το υπόλοιπο της εκπομπής; Υπάρχει λόγος που είπατε αυτό το πράγμα;»

Αντρέας Κημήτρης σε Αντρέα Aποστόλου: «Θέλετε να μείνετε και για το υπόλοιπο της εκπομπής; Υπάρχει λόγος που είπατε αυτό το πράγμα;»

Την ενόχληση του παρουσιαστή της μεσημβρινής εκπομπής του Alpha, Αντρέα Κημήτρη, προκάλεσε τοποθέτηση του επιτελάρχη του Γιώργου Λιλλήκα, Αντρέα Αποστόλου.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο κ. Αποστόλου, θέλησε να ξεκινήσει την τοποθέτηση του σε σχέση με την δημοσκόπηση του σταθμού, διαβάζοντας απολογητική δήλωση του κ. Γεράκη – εκλογικού αναλυτή και συνεργάτη του Alpha Κύπρου – προς τον ελληνικό λαό το 2015. Δήλωση, η οποία αφορούσε την αποτυχία της εταιρίας του, να εντοπίσει σωστά το αποτέλεσμα των εκλογών τότε.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής αντέδρασε σε ήπιους τόνους μεν, εγκαλώντας δε τον επιτελάρχη του κ. Λιλλήκα.

Συγκεκριμένα ο κ. Κημήτρης απευθυνόμενος στον κ. Αποστόλου του είπε: «Θέλετε να μείνετε και για το υπόλοιπο της εκπομπής; Υπάρχει λόγος που είπατε αυτό το πράγμα τώρα, με την Ελλάδα, τις δημοσκοπήσεις…».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αν αμφισβητείτε αυτή την δημοσκόπηση και δεν υπάρχει λόγος να συζητήσουμε επί των ευρημάτων της θα σας δώσω τον χρόνο να τοποθετηθείτε και θα σας αποδεσμεύσουμε».

Ο επιτελάρχης του κ. Λιλλήκα ξεκαθάρισε με ψυχραιμία ότι δεν αμφισβητεί τα ευρήματα της δημοσκόπησης, σημειώνοντας ότι, «υπάρχουν κάποια δεδομένα στην κυπριακή κοινωνία τα οποία εμφανίστηκαν το 2013. Αν αυτά τα δεδομένα επαναληφθούν, τότε οι δημοσκοπήσεις όλες θα πέσουν έξω, όπως και το 2013».

Δείτε το βίντεο:


Αξίζει να σημειώσουμε, ότι λίγο ενωρίτερα στην ίδια εκπομπή, καλεσμένος ήταν ο ίδιος ο Γιώργος Λιλλήκας  ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι δημοσκοπήσεις δεν πρόκειται να επιβεβαιωθούν κι ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να περάσει στο Δεύτερο Γύρο των Προεδρικών Εκλογών.

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend