Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΟΡΜΗΔΕΙΑ: «Αρρωστημένος» πυροβόλησε και σκότωσε στη ψύχρα Chihuahua καθώς πήγαινε βόλτα στην γειτονιά (pics)!
ΟΡΜΗΔΕΙΑ: «Αρρωστημένος» πυροβόλησε και σκότωσε στη ψύχρα Chihuahua καθώς πήγαινε βόλτα στην γειτονιά (pics)!

ΟΡΜΗΔΕΙΑ: «Αρρωστημένος» πυροβόλησε και σκότωσε στη ψύχρα Chihuahua καθώς πήγαινε βόλτα στην γειτονιά (pics)!

Αρρωστημένη… Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ενέργεια του άγνωστου που σήκωσε όπλο και πυροβόλησε εναντίον μικρόσωμου σκύλου.

Γράφει η Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η ιδιοκτήτρια του Όλιβερ, του μικρόσωμου σκύλου που το Σάββατο 18/11 πυροβολήθηκε από άγνωστο πρόσωπο, καθώς πήγαινε την καθιερωμένη του βόλτα στη γειτονιά, προχώρησε σε καταγγελία του γεγονότος τόσο στο ThemaOnline, όσο και στην Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, η κα Άντρη Φλουρή, κάτοικος Ορμήδειας, εξιστόρησε τα γεγονότα έτσι όπως έζησε την δολοφονία του 3χρονου σκύλου της, ράτσας Τσιουάουα (Chihuahua).

Η κα Άντρη, μας ανάφερε ότι την συγκεκριμένη ημέρα, είχαν ανάψει κάρβουνα σε διπλανό χωράφι, ενώ η ίδια βρισκόταν εντός υποστατικού όπου από το παράθυρό του, μπορούσε να παρακολουθεί τι συμβαίνει έξω.

«Καθώς ετοιμαζόμασταν για τα κάρβουνα, ακούσαμε τον σκύλο μας να γαβγίζει, λες και είδε κάτι, ενώ στην συνέχεια ακούσαμε έναν παράξενο θόρυβο, ο οποίος φαίνεται να προήλθε από αεροβόλο» ανάφερε η κα Άντρη, ενώ πρόσθεσε: «Μετά ακούσαμε τον σκύλο να κλαίει και ο σύζυγός μου έτρεξε να τον βρει».

«Όταν τον βρήκε, τον έφερε αμέσως σπίτι και τον πήγαμε στον γιατρό, αλλά δεν προλάβαμε. Σε 10 λεπτά ο σκύλος είχε ήδη πεθάνει», συμπλήρωσε η κα Άντρη.

Ο άγνωστος που «άνοιξε» πυρ εναντίον του μικρόσωμου σκύλου, τον πυροβόλησε στον λαιμό, ένα «κτύπημα» που ήταν αρκετό για να οδηγήσει στον θάνατο τον Όλιβερ. Η κίνηση αυτή, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δείχνει τις ακριβείς προθέσεις του δράστη.

Σύμφωνα με την 45χρονη ιδιοκτήτρια του σκύλου, ο Όλιβερ δεν ενοχλούσε κανέναν στην γειτονιά, ενδεικτικό αυτού ότι κανείς δεν είχε παραπονεθεί ποτέ αυτά τα τρία χρόνια που ζούσε μαζί τους στο σπίτι.

Να σημειωθεί ότι η κα Άντρη και ο σύζυγός της έχουν προχωρήσει ήδη σε καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Ξυλοτύμπου, απ’ όπου και διερευνάται η υπόθεση.

Μετά την κατάθεση των ιδιοκτητών του αποβιώσαντα σκύλου, έγιναν έλεγχοι σε διάφορα αεροβόλα που είχαν στην κατοχή τους κάτοικοι της γειτονιάς, ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσον κάποιο από αυτό ήταν που έπληξε το σκύλο, σύμφωνα πάντα με την κα Άντρη.

Πηγή: tothemaonline.com

Send this to a friend