Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ H Mebate Plus δίνει 2.46 το “διπλό” της Μπαρτσελόνα
H Mebate Plus δίνει 2.46 το “διπλό” της Μπαρτσελόνα

H Mebate Plus δίνει 2.46 το “διπλό” της Μπαρτσελόνα

Δεύτερη μέρα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με καθοριστικούς αγώνες που θα κριθούν πολλά για την συνέχεια της διοργάνωσης. Ισορροπημένες παρουσιάζονται οι αποδόσεις της Megabet Plus για την αναμέτρηση, καθώς ο άσος για νίκη της Γιουβέντους είναι στο 2.95, ενώ το διπλό για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.46. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.19.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι με πολλές ειδικές επιλογές.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

 

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα
Η Γιουβέντους θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα κόντρα στη Σαμπντόρια. Παίζει στην απόρθητη έδρα της και στοχεύει στη νίκη για να πάρει την πρόκριση. Από την άλλη, η Μπάρτσα είναι ασταμάτητη, καθώς μετράει 15 νίκες σε 17 ματς, και ουσιαστικά έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση.

Ισορροπημένες παρουσιάζονται οι αποδόσεις της Megabet Plus για την αναμέτρηση, καθώς ο άσος για νίκη της Γιουβέντους είναι στο 2.95, ενώ το διπλό για νίκη της Μπαρτσελόνα δίνει 2.46. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.19.

Αναφορικά με τα τέρματα που θα επιτευχθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.93, ενώ για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.85. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση είναι στο 1.74.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπενφίκα
H ΤΣΣΚΑ Μόσχας κόντρα στα προγνωστικά κατάφερε να βρίσκεται σε θέση να κρατά την τύχη στα χέρια της για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα δεν πείθει η φετινή Μπενφίκα, η οποία οδεύει ολοταχώς για αρνητικό ρεκόρ στη διοργάνωση.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus η ΤΣΣΚΑ έχει το προβάδισμα καθώς ο άσος είναι στο 2.13, ενώ το διπλό για νίκη της Μπενφίκα δίνει 3.54. Η απόδοση για την ισοπαλία είναι στο 3.27.

Όσον αφορά τα τέρματα, το over δίνει 2.02 ενώ το under προσφέρει 1.77. Στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση είναι στο 1.84.

Βασιλεία – Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ
Ματς με φαβορί και αουτσάιντερ. Η Γιουνάϊτεντ θέλει απλά μια ισοπαλία για να τσεκάρει την πρωτιά, ενώ η Βασιλεία θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσει τις ελπίδες της για πρόκριση  στην επόμενη φάση.

Η Megabet Plus στις αποδόσεις της δίνει ξεκάθαρο φαβορί την Γιουνάϊτεντ, καθώς το διπλό δίνει 1.93, ενώ ο άσος δίνει 4.15. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.35.

Στις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 τέρματα δίνει 2.02, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.77. Η απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρόμα
Ο αγώνας στο Μετροπολιτάνο είναι περισσότερο σημαντικός για την Ατλέτικο, η οποία πέραν από δύο νίκες θέλει και ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων για να διεκδικήσει την πρόκριση. Πιο εύκολο έργο φαίνεται να έχει η Ρόμα, η οποία χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Η ισπανική ομάδα είναι ξεκάθαρο φαβορί για νίκη στις αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς ο άσος δίνει 1.93, ενώ αντίθετα το διπλό για νίκη της Ρόμα δίνει 4.17. Η ισοπαλία προσφέρει 3.32.

Για τα γκολ που θα σημειωθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 2.06, ενώ  για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.74. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση προσφέρει 1.91.

Send this to a friend