Home ΕΞΟΔΟΣ 11 στέκια για χαλαρή έξοδο στη Λάρνακα
11 στέκια για χαλαρή έξοδο στη Λάρνακα

11 στέκια για χαλαρή έξοδο στη Λάρνακα

Θέλεις να βγεις αλλά δεν θέλεις κάτι απλό, χωρίς πολλά-πολλά. Αν είσαι γυναίκα βαριέσαι το ψηλοτάκουνο, όμως, δεν θες να βάλεις και αθλητικά αλλά κάτι ενδιάμεσο που δεν θα σου βγει η ψυχή μέχρι να ετοιμαστείς. Από την άλλη αν είσαι άντρας θες την ησυχία σου, να τα πεις με τον κολλητό χωρίς πολλή βαβούρα, να φας και ένα καλό φαγητό, να πιες μια μπίρα ήσυχα και όμορφα.

Αν είσαι από Λευκωσία και βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια σου προτείνω να πεταχτείς μέχρι τη Λάρνακα που αλλάζει, ομορφαίνει και μας αρέσει. Θα βρεις πολλά καινούργια μαγαζιά με χαλαρή διάθεση και καλή εξυπηρέτηση. Από τη Λαϊκή Γειτονιά, την Κλεάνθη Καλογερά, το Μακένζι μέχρι την πανέμορφη Πιαλέ Πασά, την Πλατεία Ερμού και φυσικά τις Φοινικούδες θα βρεις τα πάντα για φαγητό, καφεδάκι και ποτό.

Εμείς εδώ στο Time Out την είδαμε πιο… χαλαρά τη φάση και επειδή γουστάρουμε τη Λάρνακα ακόμα περισσότερο σου προτείνουμε 12 στέκια να βγεις χαλάρα, να τα πιες, να φας καλά και να κάνεις την πλάκα σου. Διάλεξε και πάρε!

Holy Cow
Το ήρεμο
Η νέα άφιξη στον χώρο της εστίασης στη Λάρνακα που συνδυάζει καφέ, φαγητό και περιβάλλον που βρίσκεται λίγο εκτός του κέντρου της πόλης. Εδώ, μπορείς να καθίσεις με την παρέα σου στην cozy βεράντα του μαγαζιού με τις υπέροχες ξύλινες καρέκλες και τις σειρές με ζαρντινιέρες με φυτά που δίνουν μία ξεχωριστή ομορφιά στον χώρο ή στο γουστόζικο εσωτερικό. Από το μενού μπορείς να επιλέξεις σαλάτα, κρύο και ζεστό σάντουιτς, πληθωρικά μπέργκερ με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, σολομό, νόστιμα πιάτα από μακαρόνια και υπέροχα γλυκά.
(24650114) Αρχ. Μακαρίου Γ΄& Νιγρίτης, Λάρνακα. Δ-Κ 07.00-23.00.

ΣτοΆνω Κάτω Bistro
Το ατμοσφαιρικό
Άλλη μία νέα άφιξη στην πόλη της Λάρνακας που θα αγαπήσεις. Εδώ θα φας μεσογειακή κουζίνα σε ένα συμπαθητικό, ατμοσφαιρικό χώρο που βρίσκεται στη μικρή στοά στην Ζήνονως Κιτιέως με πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές. Ένας all day χώρος όπου μπορείς να πιείς τον καφέ σου μαζί με μυρωδάτα, φρεσκοψημένα muffins, να απολαύσεις ένα καλό γεύμα ή να βγεις το βράδυ για φαγητό και κρασάκι, όμορφα και χαλαρά.
(24102449) Ζήνωνος Κιτιέως 112-114, Λάρνακα. Δ-Κ 08.00-01.00.

Old Market
Το κοκτεϊλάδικο
Αν είσαι πιο εναλλακτικός, αγαπάς την παλιά Λάρνακα, τα κτίσματα του περασμένου αιώνα και τα ψαγμένα κοκτέιλ το Old Market θα γίνει το στέκι σου. Τo απόλυτο gastro & cocktail bar στη ρετουσαρισμένη και γεμάτη ζωντάνια, Λαϊκή Γειτονιά, άλλαξε άρδην τα δεδομένα εστίασης ολάκερης της πόλης του Ζήνωνα. Εδώ θα πιείς τα καλύτερα, ίσως, κοκτέιλ της πόλης και αν πεινάσεις μπορείς να πάρεις κάτι από την σειρά των platters που θα βρεις στο μενού.
(99517699) Κλεάνθη Καλογερά 51, Λαϊκή Γειτονιά, Λάρνακα. Δ-Κ 12.00-02.00.

DSTRKT
Το 
talk of the town
Αν και άνοιξε μόλις πριν από μερικές εβδομάδες έγινε αυτόματα talk of the town και έδωσε νέο αέρα στην ανανεωμένη περιοχή της πανέμορφης Πλατείας Ερμού. Εδώ μπορείς να βρεθείς με την παρέα σου καθόλη τη διάρκεια της μέρας για καφέ, φαγητό και ποτό ενώ πιο αργά το βράδι τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν από αγαπημένους Djs.
Πλατεία Ερμού 82, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-02.00.

Barrel House Bar
Το μπιρόβιο κοκτεϊλάδικο
Ρουστίκ μαγαζί που μετακινήθηκε από το παλιό αρχοντικό στην περιοχή Ακαδημίας και εγκαταστάθηκε στη στοά Κίζη, αποτελώντας στέκι για λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο. Είναι διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο, έχει εναλλακτικό χαρακτήρα και διαθέτει μια αξιόλογη σειρά από διάφορα ποτά και κυρίως μπίρες. Μια καλή ιδανική για να βγεις εκεί χωρίς πολλές σκέψεις.
(99648667) Ερμού 106-108, κατάστημα 9, Στοά Κίζη. Δ-Πεμ & Κυρ 17.00-01.30, Παρ-Σ 17.00-2.00.

Alchemies
Το ντιζαϊνάτο
Αυτό το μαγαζί είναι ακόμη ένας λόγος για να επισκεφτείς τη Λάρνακα για χαλαρή έξοδο και πιο συγκεκριμένα την Πλατεία Ερμού. Κέρδισε τις εντυπώσεις όχι μόνο με την εμφάνισή του, αλλά και λόγω του φαγητού, του wine list, των ποτών και κοκτέιλ του αλλά και της εξυπηρέτησής του. Συμπαθητικό και όμορφο!
(97665555) Πλατεία Ερμού 106-108. Δ-Κ 09.00-02.00.

Preserve
To κλασικό
Κλασική πλέον αξία στη νυχτερινή ζωή της Λάρνακας. Βρίσκεται εκεί από το 1997 και έχει περάσει από πολλές και διάφορες φάσεις διατηρώντας όμως το δυναμικό του προφίλ. Διατηρεί την καλή του πελατεία, εξαιτίας της απίστευτης ατμόσφαιρας που δημιουργεί, με εξαιρετικές μουσικές επιλογές, δυνατά events και μια συνέπεια που σε κερδίζει. Μετέτρεψε τη γειτονιά του σε προορισμό που συνεχώς δυναμώνει και του δίνουμε τα εύσημα για αυτό. Ιδανικό για καφέ ή ποτό που αγαπά τα live και την καλή μουσική.
(99659013) Πλατεία Ερμού 91. Δ-Σ 10.00-03.00.

ReBuke
Το 
mainstream
Το πρώην Koo άλλαξε πρόσωπο και όνομα, απέκτησε ένα πιο boho διάκοσμο και έναν γαστρονομικό κατάλογο που ακροβατεί ανάμεσα στις ελληνικές και ασιατικές επιλογές. Εδώ μπορείς να έρθεις από το πρωί για καφέ και να κάτσεις μέχρι το βράδυ διασκεδάζοντας με εμπορική ελληνική και ξένη μουσική.
(24626212) Παραλία Μακένζι. Δ-Κ 10.00-03.00.

Καφέ της Χρυσάνθης
Το ρετρό
Η Χρυσάνθη έχει φανατικό κοινό. Κοινό που αγαπά το μαγαζί της, τη διάθεση που επικρατεί εκεί καθώς και τα cakes της. Εμείς την αγαπάμε γενικά, επί του προκειμένου όμως, την αγαπάμε γιατί η ρετρό αίσθηση και η χαλαρή ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
(24256262) Νικολάου Ρώσου & Ηφαίστου 1. Δ-Παρ 09.30-23.00. Σ-Κ 09.00-23.30

Γλυκολέμονο
Το καλαίσθητο
Αν αγαπάς την μπουγάτσα και το γερό πρωινό αυτό θα γίνει το αγαπημένο σου στέκι ειδικά τα πρωινά του σαββατοκύριακου. Αν πάλι πεινάσεις μπορείς να φας δροσερές, πλούσιες σαλάτες, χορταστικά μπέργκερ και να δοκιμάσεις τα διάφορα πιάτα της ημέρας. Αν ψάχνεις χώρο για καφεδάκι και καλό φαγητό το Γλυκιλέμονο θα σε ανταμείψει.

Café Nero Μακένζι
Το παραθαλάσσιο
Αν θες τη θάλασσα πιάτο μπροστά σου, καλό καφέ και φιλική ατμόσφαιρα η καλύτερή σου επιλογή είναι το Café Nero στη Ακτή Μακένζι. Δεν χρειάζεται να βάλεις τα καλά σου αλλά μόνο την καλύτερή σου διάθεση, την παρέα και έφυγες για καφέ, σάντουιτς, τσιμπήματα και διάφορες λιχουδιές.
Ακτή Μακένζι, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-00.00.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend