Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για τα θύματα των πλημμυρών – Νέες εικόνες από τη τραγωδία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO
Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για τα θύματα των πλημμυρών – Νέες εικόνες από τη τραγωδία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας κήρυξε εθνικό πένθος για τα θύματα των πλημμυρών – Νέες εικόνες από τη τραγωδία- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ & VIDEO

Εθνικό πένθος για τα θύματα της θεομηνίας στη Δυτική Αττική κήρυξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ανακοίνωσε άμεσα μέτρα για τη στήριξη των πληγέντων.

Με δήλωσή του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά ο πρωθυπουργός εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ενώ δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους με όσα μέσα έχει στη διάθεσή της.

Η τραγωδία από τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική μετρά 15 νεκρούς, 17 τραυματίες, τεράστιες ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα σε ένα τοπίο που μοιάζει με βομβαρδισμένο.

Την ίδια ώρα, διάχυτοι είναι οι φόβοι ότι η λίστα με τους νεκρούς μπορεί να μεγαλώσει καθώς ένας 50χρονος αγνοείται στην περιοχή Νεράκι στη Νέα Πέραμο, ενώ σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπίας στο Θριάσειο Νοσοσοκομείο νοσηλεύεται μια γυναίκα.

Οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες, με 500 κατεστραμμένα σπίτια και καταστήματα, πάνω από 300 αυτοκίνητα να έχουν παρασυρθεί από τα ρέματα, ενώ το οδικό δίκτυο έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend