Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους – Στάσεις… ντροπής στην καρδιά της Λάρνακας…
Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους – Στάσεις… ντροπής στην καρδιά της Λάρνακας…

Ο Σκαλιώτης βγήκε στους δρόμους – Στάσεις… ντροπής στην καρδιά της Λάρνακας…

Ντροπή για τη Λάρνακα αποτελούν οι στάσεις λεωφορείων που βρίσκονται στις κεντρικές λεωφόρους της πόλης Γρίβα Διγενή και Γρηγόρη Αυξεντίου προς εξυπηρέτηση του κοινού που χρησιμοποιεί τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

Από το σημείο έξω από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου μέχρι το Παγκύπριο Λύκειο, σ’ απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, όλες σχεδόν οι στάσεις λεωφορείων είναι σπασμένες, ενώ σ’ αυτές έχουν αναγραφεί διάφορα συνθήματα με σπρέι. Μια απίστευτη οπτική ρύπανση στους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Λάρνακας. Τζάμια σπασμένα, στέγαστρα κατεστραμμένα, καθίσματα γεμάτα συνθήματα με σπρέι συνθέτουν μια εικόνα που μόνο αλγεινή εντύπωση προκαλεί στους περαστικούς και στον κόσμο που αναμένει καθημερινά για να πάρει το λεωφορείο.

Και το χειρότερο είναι ότι αυτή η άσχημη κατάσταση συνεχίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό, χωρίς κανένα αρμόδιο τμήμα να «συγκινηθεί» έτσι ώστε ν’ αντικατασταθούν οι στάσεις αυτές ή να επιδιορθωθούν ή να καθαριστούν από τα σπρέι. Η ιστοσελίδα μας έγινε δέκτης πολλών παραπόνων τον τελευταίο καιρό από πολίτες, οι οποίοι διακινούνται με τα λεωφορεία της πόλης και είναι υποχρεωμένοι να αναμένουν σ’ αυτές τις ακαλαίσθητες στάσεις.

Οι εικόνες που δημοσιεύουμε είναι χαρακτηριστικές για την κατάσταση στις οποίες έχουν περιέλθει οι στάσεις λεωφορείων στις λεωφόρους Γρίβα Διγενή και Γρηγόρη Αυξεντίου. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Οι αρμόδιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο Δήμος Λάρνακας έχει λόγο για αυτό το χάλι;

 

Βάσος Βάσου

Send this to a friend