Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: 3.12 η Ομόνοια, 2.44 ο ΑΠΟΕΛ
Megabet Plus: 3.12 η Ομόνοια, 2.44 ο ΑΠΟΕΛ

Megabet Plus: 3.12 η Ομόνοια, 2.44 ο ΑΠΟΕΛ

Επιστροφή στο κυπριακό πρωτάθλημα με το μεγάλο ντέρμπι αιωνίων, μεταξύ της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ, που θα γίνει την Παρασκευή στο ΓΣΠ. Επίσης πολύ μεγάλα ντέρμπι στο πρόγραμμα του Σαββάτου σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο.

Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

 

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Το μεγάλο ντέρμπι των αιωνίων του κυπριακού πρωταθλήματος δεσπόζει των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής.

Είναι ένας πολύ μεγάλος αγώνας που και οι δύο ομάδες θέλουν να κερδίσουν. Όση βαθμολογική διαφορά και να υπάρχει μεταξύ των δύο αντιπάλων, σε όποια αγωνιστική κατάσταση κι αν βρίσκονται, τα ντέρμπι αιωνίων έχουν πάντα πολύ μεγάλη σημασία για τον κόσμο, και το γόητρο της νίκης είναι τεράστιο.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus το ΑΠΟΕΛ έχει το πάνω χέρι για νίκη καθώς το διπλό δίνει 2.44, ενώ ο άσος για νίκη της Ομόνοιας δίνει 3.12. Η ισοπαλία βρίσκεται επίσης στο 3.12.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις για τα γκολ που θα σημειωθούν, καθώς η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 2.11, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.74. Αναφορικά με την απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.89.

 

Άρσεναλ-Τότεναμ
Ντέρμπι του Λονδίνου το Σάββατο, ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους τρείς βαθμούς της νίκης. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, και αναμένεται ένας δυνατός και αμφίρροπος αγώνας.

Ισορροπημένες είναι οι αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς ο άσος για νίκη της Άρσεναλ είναι στο 2.40, ενώ το διπλό για νίκη της Τότεναμ δίνει 2.89. Αναφορικά με την ισοπαλία, η απόδοση βρίσκεται στο 3.47.

Για τα γκολ που θα σημειωθούν στο Λονδρέζικο ντέρμπι, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.54, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.25. Όσον αφορά το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες η απόδοση προσφέρει 1.55.

 

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης
Ντέρμπι Μαδριλένιο, το Σάββατο, το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ξεκόψει πίσω βαθμολογικά και μοναδική τους επιλογή είναι το τρίποντο για να μείνουν στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ έχει το πάνω χέρι για νίκη σύμφωνα με τις αποδόσεις της Megabet Plus, καθώς το διπλό είναι στο 2.31. Αντίθετα, ο άσος για νίκη της Ατλέτικο προσφέρει 3.15, ενώ η ισοπαλία στο ντέρμπι δίνει 3.33.

Όσον αφορά τα τέρματα που θα επιτευχθούν στην Μαδρίτη, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.91, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.90. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι η απόδοση είναι στο 1.75.

 

Ρόμα-Λάτσιο
Το μεγάλο ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο διεξάγεται το Σάββατο. Ένα ντέρμπι της Ρώμης είναι πάντα ξεχωριστή περίπτωση, όπου διαγράφονται βαθμολογική θέση και αγωνιστική κατάσταση των ομάδων. Πρώτο κριτήριο είναι η θέληση και το πάθος, οπότε τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus δεν υπάρχει το ξεκάθαρο φαβορί καθώς παρουσιάζονται ισορροπημένες. Ο άσος δίνει 2.31, ενώ το διπλό δίνει 2.96. Η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.58.

Στις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 τέρματα δίνει 2.30, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 1.58. Αναφορικά με την απόδοση να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.52.

Send this to a friend