Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 1ουRadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 1ουRadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες του 1ουRadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για μια άρτια διοργάνωση του 1ουRadissonBlu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 του μηνός.

Ήδη λήφθηκε απόφαση από το αρμόδιο Υπουργείο και το Τμήμα Δημοσίων Έργων για τις τροχαίες διευθετήσεις ώστε η διαδρομή των μαραθωνοδρόμων να είναι ασφαλής. Έτσι από τις 7 το πρωί της Κυριακής μέχρι της 2μμ, από την από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας μέχρι το κτίριο της πρώην Οθωμανικής Τράπεζας οι δρόμοι θα είναι κλειστοί για την τροχαία κίνηση.

Κλειστή θα είναι η οδός Πιαλέ Πασιά, και η λωρίδα κυκλοφορίας προς Λάρνακα της Λεωφόρου Τάσου Μητσόπουλου, και κατά μήκος της διαδρομής από τον κυκλικό κόμβο Μακένζι μέσω της Λεωφόρου Αρτέμιδος. Κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων. Το Τμήμα Δημοσίων Έργων με ανακοίνωση που εξέδωσε, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια του Μραθωνίου θα υπάρχει στην ιστοσελίδα «www.traffic4cyprus.org.cy».

Στο μεταξύ από σήμερα λειτουργεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών το Γραφείο Εγγραφής και Παραλαβής για τον 1οRadissonBlu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας. Όσοι αποτείνονται θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να παραλάβουν την μπλούζα με τον μοναδικό αριθμό κάθε μαραθωνοδρόμου. Αύριο Πέμπτη, στο Γραφείο Εγγραφής και Παραλαβής θα μεταβεί και ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας για να παραλάβει τη φανέλα με τον αριθμό 1.

Send this to a friend