Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Megabet Plus: Προβάδισμα το “διπλό” της Δανίας με 2.64
Megabet Plus: Προβάδισμα το “διπλό” της Δανίας με 2.64

Megabet Plus: Προβάδισμα το “διπλό” της Δανίας με 2.64

Ένα ακόμη εισιτήριο για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εξαργυρώνεται απόψε στο Δουβλίνο, όπου η Ιρλανδία υποδέχεται την Δανία στην ρεβάνς του ισόπαλου 0-0 του πρώτου αγώνα.

Η Megabet Plus για άλλη μια φορά προσφέρει στους παίκτες του στοιχήματος αξιόλογες αποδόσεις στο κουπόνι, με πολλές ειδικές επιλογές προκειμένου να πάτε κερδισμένοι στο ταμείο. Η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχήματος στην Κύπρο θα είναι πολύ σύντομα και στο διαδίκτυο, οπότε θα έχετε την δυνατότητα να ποντάρετε άμεσα σε ένα τεράστιο αριθμό αγώνων και αγορών.

Όσον αφορά την αναμέτρηση στο Δουβλίνο, αναμένεται ένα σπουδαίο παιχνίδι και δύσκολα μπορεί κάποιος να τοποθετήσει την ταμπέλα του φαβορί για κάποια ομάδα. Η Δανία έπαιξε καλύτερα στο πρώτο ματς, ωστόσο τώρα τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς η Ιρλανδία μπροστά στον κόσμο της είναι διαφορετική ομάδα.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus, η Δανία φαίνεται να έχει το προβάδισμα για νίκη, καθώς το διπλό είναι στο 2.64. Αντίθετα, ο άσος για νίκη της Ιρλανδίας προσφέρει 3.18, ενώ η ισοπαλία δίνει 2.63.

Όσον αφορά τα τέρματα που θα επιτευχθούν, η απόδοση για το over 2.5 τέρματα δίνει 1.65, ενώ η απόδοση για το under 2.5 τέρματα δίνει 2.08. Εάν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στον αγώνα η απόδοση είναι στο 2.48.

Αγγλία-Βραζιλία
Πολύ μεγάλο φιλικό παιχνίδι στο «Γουέμπλεϊ», αν και δεν θα είναι εύκολο για τη νεανική ομάδα των Άγγλων να κοντράρει την ποιοτική Βραζιλία.

Στην Megabet Plus οι αποδόσεις έχουν ξεκάθαρο φαβορί την Βραζιλία, καθώς το διπλό είναι στο 1.77, ενώ ο άσος δίνει 4.43. Αναφορικά με την απόδοση της ισοπαλίας προσφέρει 3.59. 

Για τα γκολ που θα σημειωθούν, το over είναι στο 1.85 και το under δίνει 1.89. Εφόσον πιστεύετε ότι και οι δύο ομάδες θα σκοράρουν, η απόδοση δίνει 1.81.

Γερμανία-Γαλλία
Δυνατό φιλικό στην Κολωνία μεταξύ Γερμανία και Γαλλίας, δύο ομάδες που έχουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν. Βέβαια πρόκειται για επί της ουσίας καινούρια σύνολα, οπότε θέλουν ακόμη δουλειά στην χημεία και στην ομοιογένεια.

Λόγω έδρας η Γερμανία έχει προβάδισμα για νίκη στις αποδόσεις της Megabet Plus καθώς ο άσος είναι στο 2.19, ενώ το διπλό για νίκη της Γαλλίας δίνει 3.41. Όσον αφορά την ισοπαλία, η απόδοση προσφέρει 3.18.

Για τα γκολ που θα σημειωθούν στο ντέρμπι, το over προσφέρει 2.03 και για το under δίνει 1.79. Εφόσον πιστεύετε ότι και οι δύο ομάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα, η απόδοση δίνει 1.84.

Send this to a friend