Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σκόνη απο Δευτέρα ως Τετάρτη και άνοδο θερμοκρασίας αντί για βροχές
Σκόνη απο Δευτέρα ως Τετάρτη και άνοδο θερμοκρασίας αντί για βροχές

Σκόνη απο Δευτέρα ως Τετάρτη και άνοδο θερμοκρασίας αντί για βροχές

Σύμφωνα με τον λειτουργό του Τμήματος Μετεωρολογίας Μιχάλη Μούσκο, δυστυχώς δεν περιμένουμε μέχρι την Τετάρτη κάτι σημαντικό για βροχές, υπάρχει μία μικρή πιθανότητα για κάποιες βροχές, ωστόσο τίποτα το ιδιαίτερο.

Η θερμοκρασία από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη θα σημειώσει σταδιακή άνοδο και θα φθασει στους 25 με 26 βαθμούς στο εσωτερικό, που είναι τρεις βαθμοί πιο πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.

“Από τη Δευτέρα το βράδυ μέχρι και την Τετάρτη είναι πιθανό να έχουμε αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η περισσότερη σκονη θα είναι σε υψηλά επίπεδα ενώ κάποια σκόνη θα επηρεάσει και πιο χαμηλά θα το δούμε πως θα εξελιχθεί”, εξήγησε ο κ. Μούσκος.

Οι βροχοπτώσεις του περασμένου Σαββατοκύριακου απλά ξεδίψασαν τη διψασμένη γη, αφού στα φράγματα σύμφωνα με τους αρμοδίους η ροή που σημειώθηκε ήταν ασήμαντη, κάτι που προκαλεί ανησυχίες, αφού το σύνολο της στάθμης των υδάτων στα φράγματα είναι στο 14,3%, ενώ πέρσι την αντίστοιχη περίοδο ήταν 19,8%.

Το μεγαλύτερο φράγμα του Κουρρη είναι μόλις στο 9% της πληρότητας του. Από τις αρχές Οκτωβρίου η ποσότητα που εισέρευσε σε όλα τα φράγματα ήταν 265 χιλιάδες κυβικά μέτρα νερού.

Πηγή: ant1iwo.com

Send this to a friend