Home ΕΞΟΔΟΣ Το O-morfiaCosmetics σας περιμένει για τα πιο λαμπερά εγκαίνια της πόλης!
Το O-morfiaCosmetics σας περιμένει για τα πιο λαμπερά εγκαίνια της πόλης!

Το O-morfiaCosmetics σας περιμένει για τα πιο λαμπερά εγκαίνια της πόλης!

Η γνωστή αλυσίδα σε Ελλάδα και Κύπρο O-morfiaCosmetics ετοιμάζετε για λαμπερά εγκαίνια στο νέο της κατάστημα στη Λάρνακα. 

Το κατάστημα O-morfia Cosmetics αγαπήθηκε από το καταναλωτικό κοινό για τα μοναδικά του προϊόντα, την άριστη εξυπηρέτηση και τον μοντέρνο χώρο πουπρόκειται να γιορτάσει την δυναμική του είσοδο στην αγορά της Κύπρου.

Με προϊόντα που βρίσκονται πάντα στη κορυφή των τάσεων της φετινής μόδας καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις και να κατακτά τις υψηλότερες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτριών.

Προϊόντα Ο-morfia Cosmetics, Mesauda, Astra, Kost, NYC και AA Cosmetics καθώς και επώνυμα ποιοτικά αρώματα με την υπογραφή της O-morfia Cosmetics, είναι αυτά που θα συναντήσετε στο κατάστημα.

Οι ιδιοκτήτες του καταστήματος και οι Makeup artist με πολύ αγάπη γι αυτό που κάνουν ετοιμάζονται να παραθέσουν μια αξέχαστη γιορτή για την ημέρα των εγκαινίων.

Σημαντική θα είναι και η παρουσία του make-up artistτης εταιρείας Ο-morfia Cosmetics, Βασίλη Τσικέ, καθώς θα δώσει άφθονες συμβουλές ομορφιάς και θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε καινοτόμα προϊόντα και να τα προσαρμόσετε στη προσωπικότητα σας.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Νοέμβριου 2017 και ώρα 5.30μμ στο Q CITY CENTER 22Α (Στοά Δημητρίου). Happenings καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας, ειδικές προσφορές, ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση από το Sfera 98.6 και κληρώσεις για δώρα άνω των 300 ευρώ είναι ένα δείγμα όσων θα συναντήσετε στο κατάστημα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα εγκαίνια θα βρείτε εδώ

Send this to a friend