Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE «Πνίγηκα» κάπως και μου «χάλασε» την ησυχία μου. Λογικό ήταν όμως – ήμουν 22 ετών τότε»
«Πνίγηκα» κάπως και μου «χάλασε» την ησυχία μου. Λογικό ήταν όμως – ήμουν 22 ετών τότε»

«Πνίγηκα» κάπως και μου «χάλασε» την ησυχία μου. Λογικό ήταν όμως – ήμουν 22 ετών τότε»

Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε για τα εμπόδια που βρήκε μπροστά του! Από τον Πάριο στον Ρέμο!

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το X Factor, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο  Λούκας Γιώρκας

Τι ήταν αυτό που σου στέρησε την ηρεμία και διατάραξε την ισορροπία με τον εαυτό σου;

«Δεν μου ήταν γνώριμος ο χώρος της μουσικής και ο ρυθμός της Αθήνας. Όταν τελείωσε το «X-Factor», εγώ έπρεπε να συμπορευτώ και να βουτήξω σε άλλους ρυθμούς, στους οποίους δεν είχα μάθει μέχρι τότε. «Πνίγηκα» κάπως και μου «χάλασε» την ησυχία μου. Λογικό ήταν όμως – ήμουν 22 ετών τότε. Βγήκα στη ζωή και αντιμετώπισα τις πραγματικές συνθήκες της δουλειάς. Δεν ήμουν πια στο προστατευμένο περιβάλλον του σχολείου και της οικογένειάς μου. Γιατί υπάρχει πολύς ανταγωνισμός, πολλές δυσκολίες και δεν είναι όλα ιδανικά»

Είναι σπάνιο, δηλαδή, να βοηθήσει ένας μεγάλος καλλιτέχνης έναν πρωτοεμφανιζόμενο;

«Μπορεί και να είναι. Αλλά δεν είναι δύσκολο ή ανέφικτο. Τίποτα στη ζωή δεν μας χαρίζεται, όλα κερδίζονται. Το θέμα δεν είναι να σου δώσει κάποιος την ευκαιρία. Άντε και στην έδωσε. Το θέμα είναι να την αξιοποιήσεις! Μία φορά, μιλούσα με τον τεράστιο Γιάννη Πάριο, που τον θαυμάζω απεριόριστα, και κουβεντιάζαμε για τη συνέπεια που έχει ως άνθρωπος. Κάποια στιγμή τον ρωτάω: «Με την αξία και τις δυνατότητες που έχετε, δεν θα ήταν πιο επιεικείς μαζί σας κάποιοι, αν δεν ήσασταν τόσο συνεπείς;», και μου απαντά: «Όσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες, τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι η συνέπεια και ο σεβασμός». Άρα ό,τι παίρνουμε, το κερδίζουμε», δήλωσε η τραγουδιστής στο Down Town Κύπρου.

Λούκας Γιώρκας

Send this to a friend