Home ΕΞΟΔΟΣ Το Avalon Live σας προσφέρει δύο αξέχαστες βραδιές
Το Avalon Live σας προσφέρει δύο αξέχαστες βραδιές

Το Avalon Live σας προσφέρει δύο αξέχαστες βραδιές

Ο χειμώνας άρχισε να φαίνεται για τα καλά στη Λάρνακα και εμείς πάμε πίω στις αγαπημένες μας συνήθειες που δεν είναι άλλες από τις αξέχαστες βραδιές στο Avalon Live.

Ήδη οι Παρασκευές στη πόλη μας πήραν διαφορετικό χρώμα και αυτό θα συνεχίζει για όλες τις Παρασκευές του χειμώνα μαζί με τον Κωνσταντίνο Κωμοδρόμο και το νέο του σχήμα τους “The Bullygans”. 

Όλα γύρω μας αλλάζουν. Οι εποχές, οι άνθρωποι, οι σχέσεις, οι καταστάσεις. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν: Οι μικρές χαρές της ζωής: Ένα ποτό στο μπαρ μια φθινοπωρινή νύχτα, η ανατριχίλα στο άκουσμα του αγαπημένου σου τραγουδιού, το τσούγκρισμα των ποτηριών του κρασιού, το ξεφάντωμα τη νύχτα που θα μεθύσεις, η συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος. Οι μικρές χαρές βρίσκονται στις νύχτες. Νύχτες με όνομα, νύχτες με σκοπό να περάσεις καλά ξεχνώντας όλα αυτά που σε απασχολούν. Νύχτες με ένα δικό μας παιδί τον Κωνσταντίνο Κωμοδρόμο και το νέο του σχήμα τους “The Bullygans” που θα μας δώσουν αυτή την ευκαιρία φέτος το χειμώνα.Τραγούδια ευαίσθητα,μουσική δυναμική ,ηλεκτρισμένοι ήχοι και εικόνα για να δέσει ακόμα καλύτερα το όλο πρότζεκτ.

Φώτα, αυλαία, σκηνή, μουσική! Ξέφρενες και ελεύθερες νύκτες, απαλλαγμένες από μετριότητες, κόμπλεξ και τυπικότητες. Σε ένα χώρο που δέχεται τα πάντα και τους πάντες και ο καθένας διασκεδάζει και περνά καλά.

Κωνσταντίνος Κωμοδρόμος and “The Bullygans” Live !

Ενώ τα Σάββατα επιστρέφουν δυναμικά με τον ένα και μοναδικό Μάριο Κούμα και  την μπάντα του στην σκηνή του εναλλάξ με τον Βύρωνας Ποτσος σε Full Band ο οποίος  σε εκτελέσεις δικών του κομματιών καθώς και διαχρονικών εντέχνων και ροκ ελληνικών επιτυχιών μας υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο συγκινήσεις.

 

Πληροφορίες / κρατήσεις :24 400990 / 99303727

Send this to a friend