Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αίσχος! Αυτό είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – Εικόνες ντροπής
Αίσχος! Αυτό είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – Εικόνες ντροπής

Αίσχος! Αυτό είναι το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – Εικόνες ντροπής

Καταστάσεις  που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές χώρες αντιμετώπισαν όσοι επισκέφτηκαν τον Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα, χθες (Κυριακή, 23/10) κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φωτογραφίες που παρουσιάζουν την άσχημη κατάσταση που επικρατεί τόσο στις εγκαταστάσεις του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όσο και στην εξυπηρέτηση των ασθενών.

Σύμφωνα με μαρτυρία συμπολίτισσας μας , χθες επικρατούσε χαοτική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και μάλιστα σε ώρες που δεν υπήρχε αυξημένη κίνηση στο νοσοκομείο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα που μας είπε η ίδια ήταν ένας πατέρας με την άρρωστη κόρη του που περίμεναν 3 ολόκληρες ώρες για να μπουν για εξέταση, ενώ το κοριτσάκι ήταν καθ’ όλη την διάρκεια ανήσυχο λόγο του πόνου που ένιωθε.

Επιπλέον, η ίδια η μάρτυρας αναφέρθηκε και στην συμπεριφορά του προσωπικού που μερικές φορές εκτός από «αψυχολόγητοι λόγω της κατάστασης» όπως είπε χαρακτηριστικά και η ίδια, μερικές φορές γίνονταν απότομοι και αγενείς.

Συμμεριζόμαστε το βάρος της δουλειάς που έχουν γιατροί και νοσοκόμοι αλλά υπάρχουν και ασθενείς που χρειάζονται άμεσα βοήθεια και μια τέτοια κατάσταση δεν βοηθά καμιά από τις δύο πλευρές. Ίσως αν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δούλευαν σε καλύτερες συνθήκες εργασίας τότε μπορεί να ήταν πιο εύκολο για αυτούς να αντιμετωπίσουν πιο ήρεμα και οργανωμένα την αυξημένη κίνηση των ασθενών.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Send this to a friend