Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Μαλάς επισκέφθηκε το καταφύγιο στην Αραδίππου
Ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Μαλάς επισκέφθηκε το καταφύγιο στην Αραδίππου

Ο υποψήφιος ΠτΔ Σταύρος Μαλάς επισκέφθηκε το καταφύγιο στην Αραδίππου

Το καταφύγιο αδέσποτων σκύλων στην Αραδίππου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς, ο οποίος έστειλε μηνύματα προς τους κυνηγούς εν όψει της επερχόμενης κυνηγετικής περιόδου.

Τα 120 αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενούνται στο καταφύγιο ζώων στην Αραδίππου, επισκέφθηκε το μεσημέρι ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς. Μια κοινωνία θα πρέπει πρωτίστως να σέβεται την ευημερία των ζώων, και αυτό δυστυχώς δεν εφαρμόζεται πάντα, ανέφερε σε δηλώσεις του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς. Ο κος Μαλάς έστειλε μήνυμα προς τους κυνηγούς που σύντομα θα βγουν στην πρώτη τους εξόρμηση, να σεβαστούν τα ζώα και να μην παρουσιαστούν ξανά οι τραγικές όπως είπε εικόνες στα βουνά, με εγκαταλειμμένους σκύλους, διότι δε χρησιμεύουν πλέον στους κυνηγούς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς:  «Δεν είναι κουλτούρα κυνηγού, είναι μια κουλτούρα ασέβειας προς τα ζώα…Αυτά τα ζώα να τα προστατεύσουμε και οι κυνηγοί πρωτίστως που έχουν και δικαιολογημένα αιτήματα, να σέβονται οι ίδιοι τα ζώα τους και μετά η πολιτεία θα φανεί αρωγός προς τα δικά τους αιτήματα»

Το καταφύγιο αδέσποτων ζώων στην Αραδίππου λειτουργεί με εθελοντές και με χορηγίες που προσφέρουν ιδιώτες.

Send this to a friend