Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το βίντεο του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθώνιου Λάρνακας με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Κασκαούνια έχει γίνει ήδη viral!
Το βίντεο του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθώνιου Λάρνακας με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Κασκαούνια έχει γίνει ήδη viral!

Το βίντεο του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθώνιου Λάρνακας με πρωταγωνιστή τον Σοφοκλή Κασκαούνια έχει γίνει ήδη viral!

Η μεγάλη έκπληξη που επεφύλασσε ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας σε συνεργασία με τον Σοφοκλή Κασκαούνια έφτασε στις οθόνες μας!

Στο βίντεο του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας πρωταγωνιστεί ο πασίγνωστος ηθοποιός Σοφοκλής Κασκαούνιας, ο οποίος φωνάζει την οικογένειά του να τον υποστηρίξει στον αγώνα του ενώ εκείνοι ετοιμάζονται να απολαύσουν την Κυριακάτικη σούβλα! Τη στιγμή εκείνη, όλη η οικογένεια, μικροί και μεγάλοι, παίρνουν το φαγητό και τη…φουκού μαζί και τρέχουν να υποστηρίξουν τον Σοφοκλή στον 1ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Το βίντεο, έγινε ήδη viral με μεγάλη απήχηση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα!

Κάνε κλικ εδώ για να το απολαύσεις: https://tinyurl.com/y796yted

Στις 19 Νοεμβρίου 2017 η πόλη του Ζήνωνα θα είναι πιο όμορφη από ποτέ, αφού ντύνεται με τα μπλε χρώματα του Radisson Blu και του 1ου Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας και σε περιμένει να τρέξεις σε μια ειδυλλιακή διαδρομή που συνδυάζει τα αξιοθέατα της πόλης μαζί με όλα τα στοιχεία της φύσης, μαζί!

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, της Αστυνομίας Κύπρου, της Πολιτικής Άμυνας, του Οργανισμού Νεολαίας και του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο:http://larnakamarathon.com/

Send this to a friend