Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το 4ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σανιδοκωπηλασίας έριξε αυλαία!
Το 4ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σανιδοκωπηλασίας έριξε αυλαία!

Το 4ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σανιδοκωπηλασίας έριξε αυλαία!

Το 4ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σανιδοκωπηλασίας έριξε αυλαία την περασμένη Κυριακή 8 Οκτωβρίου στο ‘The Spot’, παραλία Softades!

Μετά από τέσσερης συναρπαστικούς αγώνες στην Λάρνακα, Πρωταρά και Λεμεσό όπου 52 αθλητές κατάφεραν να περάσουν την γραμμή τερματισμού ο τελευταίος αγώνας στις 8 Οκτωβρίου σήμανε το τέλος του 4ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος! Επόμενη στάση Ισθμός της Κορίνθου!

Από το πρωί της Κυριακής αθλητές και θεατές κατέκλυσαν την παραλία Σοφτάδες με τα σκάφη τους, κουπιά, MagiCam cameras και θετική ενέργεια!

Στην κατηγορία Άνδρες 6km 14” ο Ζάχος Κουμουδιού κατάφερα να τερματίσει πρώτος εξασφαλίζοντας το εισιτήριο του για τον Ισθμό της Κορίνθου ενώ στην δεύτερη θέση ακολούθησε ο Christofer Bullant!

Στην κατηγορία Άνδρες 6km 12’6” πρώτος τερμάτισε ο Γιώργος Κλεινάκης, στη ο Γιώργος Ιωάννου ασφαλίζοντας την 3η θέση στην γενική κατάταξη.

Στην κατηγορία Άνδρες 2km ‘Fun Race’ ο Νεόφυτος Μάσσιας κατάφερε να τερματίσει πρώτος ασφαλίζοντας την 2η θέση στη γενική κατάταξη, ενώ ο Πάρης Γεωργιάδης τερμάτισε 2ος ασφαλίζοντας την 1η θέση στη γενική κατάταξη. Στην 3η θέση τερμάτισε ο Γιώργος Πασκουής.

Στην κατηγορία Γυναίκες 6km 14’’ η Άννα Κούλα κατάφερε να τερματίσει πρώτη εξασφαλίζοντας και αυτή μια θέση στον Ισθμό της Κορίνιθου!

Στην κατηγορία Γυναίκες 6km 12’6’’ η Μαρία Παναγή τερμάτισε 1η ενώ στην 2η θέση η Trish Brown!

Στην κατηγορία Γυναίκες 2km‘Fun Race’ η Ναταλία Γεωργιάδου τερμάτισε πρώτη ενώ η Rebekah Thomas στην 2η θέση!

Στην κατηγορία κάτω των 18 6km 14” ο Αλέξανδορς Βασιλείου εξασφάλισε την πρώτη θέση, στην 2η θέση ακολούθησε ο Νικόλας Μιχαήλ ενώ στην 3η θέση τερμάτισε ο Χάρης Αντρέου!

Στην κατηγορία κάτω των 18 6km 12’6” πρώτος τερμάτισε ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης ακολουθώντας ο Michael Sarkissian! Στην κατηγορία under 18 2km ‘Fun Race’, τις πρώτη θέση στην γενική κατάταξη εξασφάλισε ο Νότης Καζαμίας ενώ στην 2η θέση ο 9χρονος μας αθλητής Ηλίας Ολύμπιος!

Στον αγώνα «Sprint Race» άνδρες πρώτος τερμάτισε ο Christofer Bullant ενώ στις γυναίκες η Μαρία Παναγή!

Όλοι οι νικητές στην κατηγορία 6km εξασφάλισαν το εισιτήριο τους για τον τελικό του Hellenic SUP Cup 2017, στον Ισθμό της Κορίνθου στις 15Οκτωβρίου 2017!

Οι νικητές που εξασφάλισαν το εισητηριο τους στον τελικό του 7ου Ηellenic SUP Cup 2017, στον Ισθμό της Κορίνθου είναι:

1. Zachos Koumoydiou – 6km 14’ 0”

2. George Klinakis – 6km 12’ 6”

3. Anna Koula – 6km 12’ 7”

4. Maria Panagi – 6km 12’ 6”

5. Alexandros Vasiliou – 6km 14’ 0”

6. Alexandros Michaelides – 6km 12’ 6”

Send this to a friend