Home ΕΞΟΔΟΣ Η Κατερίνα από τη Λάρνακα μιλά αποκλειστικά για την εμπειρία της στο «The Voice»
Η Κατερίνα από τη Λάρνακα μιλά αποκλειστικά για την εμπειρία της στο «The Voice»

Η Κατερίνα από τη Λάρνακα μιλά αποκλειστικά για την εμπειρία της στο «The Voice»

Η Κατερίνα Τόφια από τη Λάρνακα είναι ένα από τα κορίτσια που κατάφερα να περάσουν στην επόμενη φάση του «The Voice». Είναι γλυκιά χαμογελαστή και πάνω όλα έχει όρεξη και ζήλο για αυτό που κάνει. Έχει μια υπέροχη φωνή και είμαστε περήφανοι που εκπροσωπεί τόσο την Κύπρο, όσο και την πόλη μας σε ένα μεγάλο διαγωνισμό όπως είναι το «The Voice».

Το larnakaonline επικοινώνησε με την Κατερίνα η οποία μίλησε αποκλειστικά για πρώτη φορά για την απόφαση της να συμμετάσχει στο «The Voice », για την εμπειρία της και άλλα πολλά.

Πάμε να μάθουμε καλύτερα την Σκαλιώτισσα τραγουδίστρια.

 

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με τη μουσική;

Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τη μουσική από τον καιρό και το τραγούδι από τον καιρό δηλαδή που με θυμάμαι να μιλάω τραγουδάω κιόλας και έκτοτε ακολούθησα και το δρόμο της μουσικής κάνοντας μαθήματα φωνητικής (όπερας), αρμονίας, πιάνου, μπαλέτου και θεάτρου.

Ποιό είδος τραγουδιών σου αρέσει να τραγουδάς;

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση στο είδος τραγουδιών που τραγουδάω μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα είδη όπως pop, rock, έντεχνο, κλασσικό, jazz, όπως και να τα συνδυάζω μεταξύ τους, αν και οι σπουδές μου ήταν στην όπερα.

Πως πηρές την απόφαση να συμμετάσχεις στο «The Voice”;

Όταν εγκαταστάθηκα πέρσι το καλοκαίρι πίσω στην Κύπρο από τις σπουδές μου στο Ηνωμένο Βασίλειο είδα και στην πράξη ποσό δύσκολο είναι να βρω δουλειά στον τομέα μου ποσό μάλλον και στο να κάνω live εμφανίσεις και να βιοπορεύομαι από αυτές. Γι’ αυτό και πήρα την απόφαση να λάβω μέρος στο «Τhe Voice” γιατί πιστεύω πως μέσα από αυτό θα γίνω πιο αναγνωρίσιμη προς στο κοινό και θα έχω περισσότερη ζήτηση στο κομμάτι του performance. Ένα πλεονέκτημα που έχει το Τhe Voice είναι πως μέσα από την προβολή του τυγχάνεις άμεση αναγνώριση και για έναν τραγουδιστή είναι κάτι το αναγκαίο.

Πως ένιωσες όταν γύρισαν οι κριτές;

Εκείνη την ώρα ήμουν τόσο αγχωμένη που δεν κατάλαβα και πολλά. Δυστυχώς αυτό επηρέασε και την ερμηνεία μου γιατί όσο επαγγελματίας και να είσαι όταν προβάλλεσαι για πρώτη φορά σε τέτοιου μεγάλου βεληνεκές show, λογικό είναι το άγχος να μη σε προετοιμάζει. Λίγα όμως δευτερόλεπτα αφού γύρισαν, ένιωσα σίγουρα χαρά και μεγάλη ανακούφιση που είχα περάσει στην επομένη φάση.

Τι να περιμένουμε από σένα στο μέλλον;

Στην παρούσα φάση εργάζομαι ως καθηγήτρια φωνητικής στη Μουσική Σχολή της Κλεοπάτρας Χρυσοστόμου με παραρτήματα σχολών στην Ορόκλινη, στο ΤΙΜΕ Private Institute στην Αραδίππου, και στον Πολιτιστικό όμιλο Κοφίνου με  συνολικά 19 χρόνια λειτουργίας. Στο μέλλον ευελπιστώ σε μια μόνιμη πλέον θέση στη διδασκαλία ως καθηγήτρια φωνητικής όπως και να συμμετέχω σε διάφορες συναυλίες και εκδηλώσεις ως αναγνωρίσιμη πλέον με μεγαλύτερο μου στόχο τις εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπου μέσα από τα τραγούδια μου να μπορώ να συνεισφέρω στον συνάνθρωπο.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;

Το μεγαλύτερο μου όνειρο είναι η καταξίωση του προσώπου μου στον καλλιτεχνικό χώρο σαν τραγουδίστρια, αλλά και η αναγνώριση μου στη διδασκαλία σαν καθηγήτρια φωνητικής. Επίσης, παντοτινός μου στόχος να κάνω περήφανους την οικογένεια μου και όλα τα άτομα που πίστεψαν και πιστεύουν σε μένα και μέχρι σήμερα με στηρίζουν και είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα.

Ας θυμηθούμε την εμφάνιση της στα blind auditions:

Μαρία Πορφυρίου

 

Send this to a friend