Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Η Ford είναι ανάμεσα στους 12 πιο ελκυστικούς εργοδότες στον κόσμο
Η Ford είναι ανάμεσα στους 12 πιο ελκυστικούς εργοδότες στον κόσμο

Η Ford είναι ανάμεσα στους 12 πιο ελκυστικούς εργοδότες στον κόσμο

Η Ford Motor Company είναι από τους πιο ελκυστικούς εργοδότες παγκοσμίως, σύμφωνα με νέα ετήσια έρευνα φοιτητών σε όλο τον κόσμο.

Οι φοιτητές μηχανολογίας ανέβασαν φέτος τη Ford ακόμα ψηλότερα, στη 12η θέση. «Αγωνιζόμαστε σταθερά να κάνουμε τη Ford ένα θαυμάσιο χώρο εργασίας και οι ειδικότητες που χρειαζόμαστε γίνονται όλο και πιο ποικίλες. Αυτό το επίτευγμα δείχνει ότι παραμένουμε στο σωστό δρόμο για να προσελκύσουμε τα ταλέντα που χρειαζόμαστε» δήλωσε ο Peter Godsell, Αντιπρόεδρος, Human Resources, Ford Ευρώπης και Μέσης Ανατολής & Αφρικής.

Πάνω από 294.000 φοιτητές στις 12 παγκοσμίως μεγαλύτερες οικονομίες συμμετείχαν στην έρευνα Universum Talent Survey που κατέταξε τις εταιρίες βάσει χαρακτηριστικών όπως δημιουργικό και δυναμικό περιβάλλον εργασίας, καινοτομία, υψηλά μελλοντικά κέρδη και υποστήριξη της εξέλιξης. Από τα επίδοξα στελέχη επιχειρήσεων, η Ford κατατάχθηκε 42η.

«Η παρουσία ενός εργοδότη σε μία τέτοια λίστα υποδηλώνει πόσο ισχυρός είναι παγκοσμίως και αποδεικνύει τη δύναμή του να προσελκύσει και να κρατήσει στους κόλπους του ταλαντούχα άτομα» δήλωσε ο Petter Nylander, global CEO, Universum Group. «Φέτος είδαμε μία πιο ποικίλη λίστα εργοδοτών συμπεριλαμβανομένων νέων βιομηχανιών όπως το e-commerce, ενώ πιο ‘παγιωμένοι’ τομείς όπως η βιομηχανία ενέργειας έχουν χάσει έδαφος με αυτή τη νέα γενιά ταλέντων.»

Ford Motor Company is Among World’s 12 Most Attractive Employers, According to Major Annual Survey of Students

 

Ford Motor Company is Among World’s 12 Most Attractive Employers, According to Major Annual Survey of Students

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend