Home ΛΑΡΝΑΚΑ O 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
O 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

O 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων μεταξύ του Υπουργού κ. Μάριου Δημητριάδη και του μέλους της Οργανωτικής Επιτροπής του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, κ. Κώστα Ντάλτα.

Στη συνάντηση που αφορούσε τη συνεργασία του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων με στόχο να έρθει εις πέρας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς με απόλυτη επιτυχία, ο κ. Μάριος Δημητριάδης δέχθηκε την πρόταση εκ μέρους του 1ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, να αποτελέσει μέλος της Οργανωτικής του Επιτροπής, αλλά και να γίνει ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, υπό την αιγίδα και την υποστήριξή του.

Ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Τελείται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, του Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, του Υπουργείου Υγείας, του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, της Πολιτικής Άμυνας, της Αστυνομίας Κύπρου, του Επίτροπου Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων και της Επιτρόπου Περιβάλλοντος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/.

Send this to a friend