Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ασπίδα της ΣΕΚ Λάρνακας
Κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ασπίδα της ΣΕΚ Λάρνακας

Κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την ασπίδα της ΣΕΚ Λάρνακας

Για τρίτη σερί χρονιά η ομάδα “ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C.2015” κατέκτησε την Ασπίδα της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας.

Η σχετική ενημέρωση:

“Η ομάδα μας ” ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C.2015 ” κατέκτησε την Ασπίδα της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας για 3η συνεχόμενη χρονιά, στολίζοντας την τροπαιοθήκη της, με ακόμα ένα τρόπαιο.

Μετά από έναν δυνατό και σούπερ ντέρπυ που έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού, επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτυ με 5-4, της πολύ δυνατής ομάδας του Ε.Σ. ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το παιγνίδι, σε όλο το 90λεπτο ήταν συναρπαστικό, είχε ποιότητα, πάθος, δύναμη, πάντοτε όμως μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, προσφέροντας συνάμα στους φίλους του Αγροτικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο, πλούσιο θέαμα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυό ομάδες, εντούτοις παρόλα αυτά έληξε χωρίς τέρματα.

Στην διαδικασία των πέναλτυ οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ήταν πολύ εύστοχοι δίδοντας έτσι το δικαίωμα στους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας να πανηγυρίσουν ακόμα ένα τίτλο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ κ. Ανδρέας Ιακώβου και ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, αφού συγχάρηκαν τόσο τους νικητές όσο και τους φιναλίστ, απένειμαν τα έπαθλα στον αρχηγό της ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 καθώς και κύπελλο στον αρχηγό της φιναλίστριας ομάδας της Ε.Σ. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ”.

Πηγή: goal.philenews.com

Send this to a friend