Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Τα top 10 σχήματα του χειμώνα στις αθηναϊκές πίστες
Τα top 10 σχήματα του χειμώνα στις αθηναϊκές πίστες

Τα top 10 σχήματα του χειμώνα στις αθηναϊκές πίστες

Τι και να σε βρίσκω στην παραλία! Οι πρώτες συνεργασίες του χειμώνα έσκασαν μύτη ήδη και από τώρα κάνουμε τον προγραμματισμό μας. Αίσθηση προκαλεί η συνεργασία των Μαρινέλλας, Βιτάλη και Γλυκερίας αλλά και το σχήμα που θα είναι sold out με τους Μαζωνάκη, Πάολα και Ρόκο και φυσικά Ρέμος-Φουρέιρα.

Ρίξε μία ματιά και ειδοποίησε την παρέα σου για το επόμενο ταξιδάκι του χειμώνα στην Αθήνα.

Νατάσα Θεοδωρίδου, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Παπδόπουλος
VOX στο Γκάζι

Η μεγάλη λαϊκή φωνή, η κορυφαία γυναίκα τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το χειμώνα 2017 -2018 στο νυχτερινό κέντρο Vox στο Γκάζι και συγκεκριμένα στην Ιερά Οδό.

Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα
Αθηνών Αρένα

Η μεγάλη επιστροφή είναι πλέον γεγονός. Ο Αντώνης Ρέμος γυρνάει στο σπίτι του το χειμώνα 2017 – 2018, το Αθηνών Αρένα, σε ένα νυχτερινό κέντρο που έζησε μεγάλες στιγμές. Μαζί του βρίσκεται η κορυφαία Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα.

Μαζωνάκης-Πάολα-Στέλιος Ρόκκος
Έναστρον Σημείο G

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ετοιμάζεται να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής της διασκέδασης και αυτή τη χειμερινή σεζόν 2017-18, ανεβαίνοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην πίστα του Έναστρον Σημείο G ! Τον καλλιτέχνη θα απολαύσουμε σε ένα σχήμα – φωτιά, αφού θα τον συνοδεύουν επί σκηνής δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος. Η πρώτη ανεβαίνει για πρώτη φορά στην πίστα του Έναστρον, ενώ ο δεύτερος έχει δοκιμάσει τις δυνάμεις του ξανά στην ίδια πίστα πριν από τρεις σεζόν, έχοντας στο πλευρό του τον Βασίλη Καρρά, τον Τάκη Ζαχαράτο και την Αμαρυλλίς.

Χρήστος Κυριαζής-Χρήστος Μενιδιάτης
Cabaret Romeo από 25 Αυγούστου

Μία αναπάντεχη συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στο Cabaret Romeo από 25/8! Ο Χρήστος Κυριαζής συναντά τον Χρήστο Μενιδιάτη για 12 εμφανίσεις στο γνωστό κέντρο διασκέδασης της παραλιακής!

Μαρινέλλα-Βιτάλη-Γλυκερία
Gazi Music Hall

Μαρινέλλα Βιτάλη Γλυκερία μαζί σε μια σκηνή αποτελεί ίσως την πιο σημαντική μουσική είδηση των τελευταίων ετών. 3 από τα πιο σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής των τελευταίων 40 ετών θα βρίσκονται μαζί το χειμώνα 2017 – 2018 σε μια μουσική συνύπαρξη στο Gazi Music Hall.

Νότης Σφακιανάκης-Τόλης Βοσκόπουλος -Χρήστος Δάντης
Fever

Μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες των τελευταίων ετών για το χειμώνα 2017-2018 είναι πλέον γεγονός. Ο άρχοντας της νύχτας Νότης Σφακιανάκης και ο ιστορικός Τόλης Βοσκόπουλος θα βρεθούν μαζί στο Fever, έχοντας στο πλευρό τους και το Χρήστο Δάντη. Σίγουρα πρόκειται για μια μουσική συνάντηση που θα μείνει στην ιστορία!

Σάκης Ρουβάς
Estate Athens

Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στο Estate Athens για το χειμώνα 2017 – 2018, στο υπερσύγχρονο κέντρο διασκέδασης που ο ίδιος εγκαινίασε πριν 2 χρόνια.

Γιάννης Πλούταρχος
Φωταέριο

Ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε την μεγάλη απόφαση και το χειμώνα 2017 θα βρίσκεται στο Φωταέριο, σε ένα νυχτερινό κέντρο που πραγματικά του ταιριάζει πολύ και με το δικό του μοναδικό τρόπο θα μας κρατάει συντροφιά με τα υπέροχα τραγούδια του.

Νίκος Οικονομόπουλος-Ονιράμα
Κέντρο Αθηνών

Η αλλαγή στέγης για το Νίκο Οικονομόπουλο στα νυχτερινά δρώμενα θα είναι κάτι παραπάνω από θετική! Μετά από την επανεμφάνισή του στο Fever το χειμώνα μαζί με το Στέλιο Ρόκκο όσο και την καλοκαιρινή αποχή του, έπειτα από αρκετά χρόνια, ήρθε η ώρα για μία τεράστια συνεργασία με τους Ονιράμα, δημιουργώντας το δυνατότερο σχήμα για τη νέα σεζόν 2017-2018 στο Κέντρο Αθηνών της οδού Πειραιώς!

Πάνος Κιάμος-Αντύπας
Club 22

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει για 6η σεζόν στο Club 22 για το χειμώνα 2017-2018, αλλά αυτή τη φορά θα έχει στο πλευρό του το διαχρονικό λαϊκό τραγουδιστή Αντύπα! Ο Πάνος Κιάμος είναι το συνώνυμο της διασκέδασης και το αποδεικνύει κάθε χρόνο σε όλες του τις εμφανίσεις!

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend