Home ΕΞΟΔΟΣ Επίσκεψη στην Ταβέρνα «Η ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ» στον Άγιο Θεόδωρο
Επίσκεψη στην Ταβέρνα «Η ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ» στον Άγιο Θεόδωρο

Επίσκεψη στην Ταβέρνα «Η ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ» στον Άγιο Θεόδωρο

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την δυνατότητα να βιώσουν κύπριοι δημοσιογράφοι την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου. Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Επαρχιών Λάρνακας Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λάρνακας, διοργάνωσαν δημοσιογραφική επίσκεψη στην Ορεινή και Ημιορεινή Λάρνακα. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη της πληθώρας γαστρονομικών και άλλων τοπικών δραστηριοτήτων της περιοχής.

Η πρωτοβουλία αυτής της προσπάθειας ήταν από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας, ο οποίος είναι συνεργαζόμενος φορέας.

Επόμενη στάση μας η παραδοσιακή κυπριακή ταβέρνα Η ΚΑΛΗ ΕΥΤΥΧΙΑ στον πυρήνα της πλατείας του χωριού Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας. Ιδιοκτήτες της ταβέρνας είναι οι Αλέκος και Ροδούλα Παφίτη. Δυο άνθρωποι πολύ φιλόξενοι εργάζονται με μεράκι και προσφέρουν υψηλού επιπέδου παραδοσιακό κυπριακό φαγητό με τους μεζέδες και κρεατομεζέδες να κερδίζουν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Σας συστήνουμε την ταβέρνα η οποία στεγάζεται σε μια οικία με έντονο το παραδοσιακό κυπριακό αρχιτεκτονικό στοιχείο, με εξαιρετική διακόσμηση και με μια εσωτερική αυλή γεμάτη υπέροχα λουλούδια!

Πηγή: cyprushighlights.com

Send this to a friend