Home ΕΞΟΔΟΣ ‘Ετσι θα είναι το αθλητικό θέρετρο που θα γίνει στη Λάρνακα! (video)
‘Ετσι θα είναι το αθλητικό θέρετρο που θα γίνει στη Λάρνακα! (video)

‘Ετσι θα είναι το αθλητικό θέρετρο που θα γίνει στη Λάρνακα! (video)

Η Quality Group, ο κυπριακός όμιλος που δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων, σε συνεργασία με την κινεζική εταιρεία Foriseland, ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο για τα κυπριακά δεδομένα αθλητικό θέρετρο.

Το «Olympia Sports Resort» φιλοδοξεί να καταστεί το απόλυτο θέρετρο για αθλητικές δραστηριότητες, το οποίο θα ανεγερθεί στην Αλαμινό της επαρχίας Λάρνακας. Το έργο έχει ήδη λάβει την πολεοδομική άδεια ενώ αναμένει την άδεια οικοδομής.

Σύμφωνα με τον Συνέταιρο και Διευθυντή Πωλήσεων της Quality Group Μάρκο Χριστοδούλου, έχει ήδη βρεθεί ένας επενδυτής από το εξωτερικό και αναζητούνται και άλλοι καθώς το έργο αναμένεται να στοιχίσει 120 εκατ. ευρώ. Ο κ. Χριστοδούλου δηλώνει πως αναμένεται η έναρξη των εργασιών πριν το τέλος του 2017.

Tο θέρετρο θα περιλαμβάνει σύγχρονη ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων 444 δωματίων, η οποία θα είναι και η μεγαλύτερη μονάδα πέντε αστέρων στην Κύπρο. Ακόμη, το έργο ενσωματώνει 35 ιδιωτικές πολυτελείς κατοικίες τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων οι οποίες είναι προς πώληση.

Το Olympia Sports Resort θα διαθέτει σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες θα είναι θέση να φιλοξενήσουν αθλητικές ομάδες κατά τη διάρκεια του σταδίου προετοιμασίας τους αλλά και αθλητές οι οποίοι θα προπονούνται για τους ολυμπιακούς αγώνες.

Την ίδια ώρα, το Olympia θα είναι εξοπλισμένο με ιατρικό κέντρο και spa center. Πέραν της προσέλκυσης αθλητικού τουρισμού, στόχος είναι το έργο να προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς θα υπάρχουν γήπεδα ποδοσφαίρου, αντισφαίρισης, πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας.

Πρωτοτυπία του έργου αποτελεί η μήκους 600 μέτρων πισίνα με θαλασσινό νερό, η οποία με την αποπεράτωση του έργου θα συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες του κόσμου.

Εξάλλου, στο θέρετρο συμπεριλαμβάνονται καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες, εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας, σπα με πισίνα θαλασσινού νερού, μεγάλη αίθουσα δεξιώσεων και ειδικό κέντρο για τραυματισμούς.

 Πηγή: inbusinessnews.com

Send this to a friend