Home ΕΞΟΔΟΣ Το Princess Beach Hotel περιμένει να απολαύσετε τις πολυτέλειες του!
Το Princess Beach Hotel περιμένει να απολαύσετε τις πολυτέλειες του!

Το Princess Beach Hotel περιμένει να απολαύσετε τις πολυτέλειες του!

Το Princess Beach Hotel έχει ανακαινιστεί πρόσφατα (αρχές του 2013), έχει αναβαθμίσει όλες τις εγκαταστάσεις του και την ποιότητα των υπηρεσιών του και μπορεί να φιλοξενήσει επισκέπτες όλων των ηλικιών και βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα σε μια εξαιρετική τοποθεσία με άμεση πρόσβαση στην παραλία και προσιτές τιμές.

Το Princess Beach Hotel διαθέτει συνολικά 138 δωμάτια, 72 στο κεντρικό κτίριο, από τα οποία 48 έχουν θέα στη θάλασσα. Τα άλλα 66 είναι μπανγκαλόου με πλευρική θέα στη θάλασσα και θέα στην πισίνα.

Μια εντυπωσιακή πισίνα και μπιλιάρδο κυριαρχεί στην εξωτερική περιοχή και απέχει μόλις λίγα βήματα από την ιδιωτική αμμώδη παραλία. Το ξενοδοχείο προσφέρει μικρό γυμναστήριο και εγκαταστάσεις μασάζ (κατόπιν αιτήματος). Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης γήπεδο τένις και θαλάσσια σπορ (υπό ξεχωριστή διαχείριση). Υπάρχει μια ποικιλία ημερήσιας και νυχτερινής διασκέδασης καθημερινά, κατάλληλη για όλα τα γούστα. Οι νέοι φίλοι μας μπορούν να απολαύσουν την πλήρως εξοπλισμένη και ασφαλή παιδική χαρά του ξενοδοχείου που πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας για παιδιά έως 12 ετών.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ-ΜΠΑΡ

Το εντυπωσιακό King’s Restaurant βρίσκεται στο κεντρικό κτίριο του Princess Beach Hotel με μια μεγάλη βεράντα που σας δίνει μια δεύτερη επιλογή.

Το εστιατόριο Queen’s Beach Bar βρίσκεται στην ιδιωτική παραλία μόλις λίγα βήματα από τα κύματα της Μεσογείου Θάλασσας με σκιασμένη περιοχή.

Μπορείτε επίσης να βρείτε το κύριο μπαρ Princess ακριβώς δίπλα στην περιοχή του λόμπι σε έναν εκλεπτυσμένο και όμορφα διακοσμημένο χώρο.

ΓΑΜΟΙ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ-GALA DINNERS

Μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, με διαφορετικές ικανότητες ανάλογα με τον αριθμό των επισκεπτών και το στυλ γάμου και / ή υποδοχής που χρειάζεστε.

Όσο για το φαγητό που σερβίρεται, μπορείτε να είστε βέβαιοι να μην απογοητευτείτε από το προσεκτικά επιλεγμένο μενού που παρέχεται από τον Σεφ του Princess Beach Hotel.

Send this to a friend