Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα.

Συνάντηση με τον Γενικό Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη θα έχει στις 10π.μ. ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας. Στη συνάντηση θα κυριαρχήσουν θέματα σχετικά με τον ΣΑΛ τον Δήμο Λάρνακας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Γενικού Ελεγκτή

Μεγάλη αύξηση παραγωγικότητας σε αεροδρόμια και λιμάνια απέφερε η στενή και αγαστή συνεργασία του Δημοσίου με τον Ιδιωτικό τομέα ανέφερε ο Υπουργός Μεταφορών και Έργων Μάριος Δημητριάδης κατά την τελετή των εγκαινίων της Αίθουσας Αναμονής Επιβατών Διακεκριμένης Θέσης «Aspire Aphrodite Executive Lounge». Η νέα σύγχρονη Αίθουσα, είπε ο Υπουργός, συνιστά μια σημαντική αναβάθμιση στις υποδομές του Αεροδρομίου και στις προσφερόμενες προς τους επιβάτες υπηρεσίες. Οι ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα δύο αεροδρόμιά, έχουν επιδείξει αξιόλογη ανάπτυξη και αποτελούν παράδειγμα συνεισφοράς του ιδιωτικού τομέα στην ανάπτυξη των αερομεταφορών και γενικότερα της οικονομίας του τόπου, ανέφερε ο Μάριος Δημητριάδης, επισημαίνοντας ότι τα τελευταία τρία χρόνια η ανάπτυξη στα αεροδρόμιά ήταν πέραν του 40%. Αύξηση της παραγωγικότητας καταγράφεται και στο Λιμάνι Λεμεσού, ανέφερε ο Υπουργός. Χαιρετισμό απηύθυνε και η Διευθύντρια της Aspire Ελένη Καλογήρου η οποία αναφέρθηκε στους στόχους της εταιρείας για προσφορά προς το επιβατηγό κοινό, υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών.

Με τους κατοίκους της ενορίας Αγίου Νικολάου της περιοχής Νέου Νοσοκομείου θα συναντηθεί στις 4μμ ο Δήμαρχος Ανδρέας Βύρας για να συζητήσει προβλήματα της περιοχής.

Στον αείμνηστο Δημήτριο Πιερίδη είναι αφιερωμένη η διάλεξη που διοργανώνεται στις 7:30μμ στο Μουσείο Πιερίδη -Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου. Η διάλεξη θα γίνει στα ελληνικά και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας Λάρνακα 4000 χρόνια Ιστορίας και Πολιτισμού. Εισηγητής θα είναι ο Δρ Γεώργιος Γεωργής, Καθηγητής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου ο οποίος θα αναφερθεί στη ζωή και το έργο του Δημήτριου Πιερίδη, και τη σημαντικότατη προσφορά του στην αρχαιολογία της Κύπρου.

Όλες οι λεπτομέρειες για το 3ο Φεστιβάλ προσφοράς που διοργανώνει η Εταιρεία ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, θα ανακοινωθούν στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα δοθεί στις 12μ, στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Στη Δημοσιογραφική ΔιάΣΚΕΨΗ ΘΑ παρευρεθούν ο Πρόερος και οι Διοικητικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας, ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας Ιάσωνας Ιασωνίδης, και ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Εθελοντικού Οργανισμού Γκόλ στη ζωή, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.

Επίτιμο Μέλος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ανακηρύχθηκε ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με μέλη ΔΣ του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και οι λεπτομέρειες για τους εορτασμούς των 50 χρονών του Συνδέσμου.

Μάγεψε το κοινό με το τσέλο της η διάσημη ANA RUCNER, στην κατά τη λήξη 12ου Μεσογειακού Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού. Η διάσημη τσελίστρια είχε προσκληθεί κατά την έναρξη του φεστιβάλ και ανταποκρίθηκε πρόθυμα στις εκκλήσεις του κοινού, και έδωσε χθες βράδυ δεύτερη παράσταση.

Τέλος εκδήλωση διοργανώνει στις 8 απόψε το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Μακράσυκας, στον περίβολο της εκκλησίας των Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου, στο Συνοικισμό Ζήνων

Send this to a friend