Home ΛΑΡΝΑΚΑ Καινοτομία Δήμου Λάρνακας – Με άνεργους στην εκστρατεία καθαριότητας
Καινοτομία Δήμου Λάρνακας – Με άνεργους στην εκστρατεία καθαριότητας

Καινοτομία Δήμου Λάρνακας – Με άνεργους στην εκστρατεία καθαριότητας

Επιστρατεύει ανέργους της Λάρνακας για να ενισχύει το συνεργείο καθαριότητας ο δήμος της πόλης, ο οποίος ξεκίνησε συντονισμένη εκστρατεία καθαριότητας από τα αγριόχορτα που βρίσκονται πάνω σε πεζοδρόμια, δρόμους και πανγκέτα.

Για τις ανάγκες της εκστρατείας, ο Δήμος Λάρνακας θ’ απασχολήσει οκτώ εργάτες από τις λίστες των ανέργων για περίοδο δύο μηνών, ώστε να ενισχυθεί το υφιστάμενο συνεργείο καθαριότητας. Ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρει ότι η ενέργεια αυτή αποτελεί καινοτομία, αφού για πρώτη φορά εφαρμόζεται κάτι τέτοιο, δηλαδή ένα ολόκληρο συνεργείο ν’ ασχολείται αποκλειστικά με την καθαριότητα των πεζοδρομίων από τα χόρτα.

Στα πλαίσια της εκστρατείας, θα καθαριστούν όλες οι περιοχές της Λάρνακας και η αρχή θα γίνει από την περιοχή των διυλιστηρίων προς το κτήριο του Συμβουλίου Εμπορίας Πατατών. Παράλληλα, ο Δήμος Λάρνακας ξεκίνησε εκστρατεία πάταξης της παρανομίας, ενημερώνοντας σχετικά όλους τους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες υποστατικών που τοποθετηθούν παράνομα τραπεζάκια, καρέκλες και ταμπέλες σε πεζοδρόμια και δημόσιους χώρους. Εφόσον δεν υπάρξει συμμόρφωση, ο δήμος προειδοποιεί με την λήψη μέτρων κι ενεργειών προς αποκατάσταση της τάξης.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend