Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Συμπολίτες ετοιμαστείτε! Έρχονται οι πρώτες βροχές…
Συμπολίτες ετοιμαστείτε! Έρχονται οι πρώτες βροχές…

Συμπολίτες ετοιμαστείτε! Έρχονται οι πρώτες βροχές…

Ασθενής εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 18/9, µετά τη διάλυση της τοπικής χαµηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως αίθριος. Από το µεσηµέρι και µετά, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ, για να καταστούν το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, µέχρι 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 19/9, την Τετάρτη 20/9 και την Πέµπτη 21/9 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, που την Τρίτη και την Τετάρτη ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά. Τη νύκτα και νωρίς το πρωί αναµένεται τοπική χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο µέχρι την Τετάρτη και περαιτέρω µικρή άνοδο την Πέµπτη, στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Send this to a friend