Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ LIFESTYLE Η αποκάλυψη του Λούκα Γιώρκα: «Ήθελε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον»
Η αποκάλυψη του Λούκα Γιώρκα: «Ήθελε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον»

Η αποκάλυψη του Λούκα Γιώρκα: «Ήθελε ο ένας να σκοτώσει τον άλλον»

Ο Κύπριος τραγουδιστής μίλησε για ένα περιστατικό που μετρά  8 χρόνια… και δεν είχε ποτέ ξανά αναφερθεί σε αυτό…

Η μεγάλη δημοσιότητα μετά το X-Factor, όπου αναδείχθηκε νικητής, δεν ήταν εύκολη για τον Λούκα Γιώρκα.

«Ήμουν 22 χρόνων και μεγαλωμένος σε χωριό. Έβλεπα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και προσπαθούσα να διακρίνω αν υπάρχει ακόμα το παιδί που έπαιζε μουσική στους δρόμους, στην Πάτρα, πίσω από αυτό τον άνθρωπο που κατεβαίνει από το σπίτι του και τον ξέρουν όλοι.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτοί οι δύο πάλευαν μεταξύ τους. Ήθελε ο ένας να σκοτώσει τον άλλο. Συμβιβάστηκαν μετά από έντονες μάχες. Βιώνω τα πάντα πολύ έντονα. Για πολύ καιρό δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ και ενώ μου δόθηκαν πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες εκείνη την περίοδο, δεν μπόρεσα να τις διαχειριστώ ούτε αυτές. Γιατί δεν μπορούσα να διαχειριστώ εμένα». Διαβάστε παρακάτω…

Το restart έγινε όταν ήρθε η πρόταση να δουλέψει στη Θεσσαλονίκη. Είχαν περάσει πέντε χρόνια από το X-Factor. Έφυγε από την Αθήνα για δύο χρόνια. «Άρχισα από την αρχή. Αποδέχτηκα το γεγονός ότι είμαι αυτό που είμαι και απλά με ξέρει κι ο κόσμος. Δεν με ενοχλούσαν τα δημοσιεύματα. Αυτό που με πείραζε ήταν η υποκρισία. Προσπάθησαν να με προσεγγίσουν διάφοροι άνθρωποι και δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε ο καθένας από εμένα.

Μου δημιουργήθηκε μία καχυποψία, γιατί πληγώθηκα από σχέσεις σε όλα τα επίπεδα και κλείστηκα στον εαυτό μου». Υπήρξε περίοδος που καβάλησε το καλάμι; «Δεν έχω γίνει ποτέ ντίβα. Αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι κάποια στιγμή δεν έγινα υπερβολικά ισχυρογνώμων. Όταν έζησα στη Θεσσαλονίκη, απευθύνθηκα σε ψυχολόγο.

Και ήταν ένας λόγος που άρχισα από την αρχή. Επίσης κάτι που με κράτησε “ζωντανό” ήταν ο πνευματικός μου. Από μικρός εξομολογούμαι. Στην Πάτρα βρήκα τον πνευματικό που έχω μέχρι σήμερα. Με τον ψυχολόγο έχουμε σταματήσει πια τις συνεδρίες –οι οποίες διήρκεσαν περίπου τρία χρόνια–, αλλά ακόμα απευθύνομαι σε αυτόν όταν έχω κάποιους προβληματισμούς» αποκαλύπτει.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend